Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

Propozice RCEV Lánské výškoměry 2015

Více
10 roky 10 měsíce nazpět #15283 napsal kope
Jen stručně- bylo nás 15, včetně jednoho žáka. Myslím, že fotky se objeví časem u Honzy na RCEX.cz, viděl jsem ho fotit. Pořadatelé připravili super zázemí - dodatečně díky! Točená malinovka, koláče, buchty, klobásy... perfektní nazvučení. Dopoledne bylo krásně slunečno, trochu čerstvější větřík, ale nic kritického. Ale odlétali jsme 4 kola a pak to přišlo (teda spíš ostatní odlétali-já bojoval s výškoměrem, trochu i proto, že jsem přijel na poslední chvíli a lajdácky jsem to neměl nachystané a první platný let jsem měl vlastně až ve 4. kole). Zvedl se vichr, možná už na hranici regulí. Hlasovali jsme, jestli pokračovat 5. kolem, usnesli jsme se, že ano. První skupina (ve které jsem byl i já) odstartovala, ale foukalo tak, že modely (alespoň můj) ve vzduchu couvaly a jeden to dokonce rozlámalo ve vzduchu. Po tomhle zážitku jsme to ukončili a 5. kolo bylo zrušené.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 10 měsíce nazpět - 10 roky 10 měsíce nazpět #15285 napsal Nacelnik
Nějaké foto přidávám....

Musím pochválit organizátory, protože toto byla pro mě jako pro čumila nejpříjemnější a nejpřívětivější akce které jsem se zůčastnil :-)

PS: Pánovi v bílém tričku a v bílém klobouku se omlouvám, bylo mi líto jej nevyužít pro můj kratičký filmík :-)

Poslední úprava: 10 roky 10 měsíce nazpět

Více
10 roky 10 měsíce nazpět #15286 napsal Jan Kubica

Miroslav Kopecký napsal: ... Myslím, že fotky se objeví časem u Honzy na RCEX.cz, viděl jsem ho fotit. ...

Jsem rychlík ;-) - www.rcex.cz/?p=4947

Více
10 roky 10 měsíce nazpět #15287 napsal jiri kotrba
Dík za info z Lán 14 , 14 seniorů + 1žák . mám asi fobii ze srážky , když je nahoře víc jak tři letadla, nezdá se Vám, že se
naschvál ve vzduchu navzájem přitahují? Couvání ve vichru jsem raději nezažil - nad 5m/sec už mi Daidal 2,3m proti větru
skoro visí a tak rychle dolů.

Více
10 roky 10 měsíce nazpět #15291 napsal Rada
Fotky z Lán od Lenky Hlaváčkové.
nikon2013.rajce.idnes.cz/Lany/

Vygenerováno za 0.200 sekund