- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
Žebříčky 2015
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 4 měsíce nazpět #16062
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Žebříčky 2015
Informace od Ing. Vosejpky:
Na základě stížnosti R. Rady bude žebříček RCEV vyřazen z oficiálních žebříčků.
Na základě stížnosti R. Rady bude žebříček RCEV vyřazen z oficiálních žebříčků.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- janvosejpka
- Začátečník
-
Méně
Více
10 roky 4 měsíce nazpět #16063
napsal janvosejpka
Odpověď od janvosejpka na téma Žebříčky 2015
Zdar letci, abych tu nebyl napůl, tak jsem se tedy na Stoupáku zaregistroval. Ke kauze žebříček RCEV sděluji, že po přečtení citace SŘ od pana Rady jsem se nejdříve zděsil a chvíli si sypal popel na hlavu. Pak jsem podrobil zkoumání SŘ 2015 a onu citaci, kvůli které bych byl nucen RCEV ze žebříčku vymazat jsem nenašel. Tedy zatím se nic mazat nebude a necháme pana Radu hledat... třeba dopadne jak pan prezident Zeman s Peroutkou
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 4 měsíce nazpět #16065
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Žebříčky 2015
V tomto případě je to hledání mnohem, ale mnohem jednodušší... "Peroutka" se skrývá
na stránkách KLeM
pod uměleckým jménem Jan Vosejpka
.
Píše tam toto:
"Zpracování žebříčků se řídí Sportovním řádem ČR. Ten stanoví, že se zpracovávají žebříčky ze všech kategorií uvedených v pravidlech FAI (oficiálních i prozatímních), a u národních kategorií pouze z těch, jejichž pravidla byla schválena jako oficiální. Nesmí se tedy zpracovávat z kategorií, která mají prozatímní pravidla..."
Honzo, asi bude stačit když citovaný odstavec uvedeš do souladu se SŘ a tento malicherný spor může skončit...
Píše tam toto:
"Zpracování žebříčků se řídí Sportovním řádem ČR. Ten stanoví, že se zpracovávají žebříčky ze všech kategorií uvedených v pravidlech FAI (oficiálních i prozatímních), a u národních kategorií pouze z těch, jejichž pravidla byla schválena jako oficiální. Nesmí se tedy zpracovávat z kategorií, která mají prozatímní pravidla..."
Honzo, asi bude stačit když citovaný odstavec uvedeš do souladu se SŘ a tento malicherný spor může skončit...
- janvosejpka
- Začátečník
-
Méně
Více
10 roky 4 měsíce nazpět #16066
napsal janvosejpka
Odpověď od janvosejpka na téma Žebříčky 2015
Ahááá, no vida, tak tady to je napsané. Nenapadlo mě rozkliknout ten nadpis. Díky, Kamile, díky. Tak tedy pokračuji v sypání si popela na hlavu, i když si nevzpomínám, že bych tohle psal. Žebříčky dělám teprve podruhé, tedy bych to musel psát nejpozději někdy před rokem a něco. Nejspíš je to pozůstatek z doby, kdy to v SŘ bylo, ale teď to tam není a dokud to nenajdete v SŘ 2015, tak žebříček RCEV mazat nebudu. Vynasnažím se nahradit ten text nějakým aktuálnějším.
10 roky 4 měsíce nazpět #16069
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Žebříčky 2015
A co je na tom, že se žebříček zveřejnil??? To nemáte jiné starosti, třeba s registrací klubu, nebo scháněním časoměřičů, aby nebylo samoměření???????
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 4 měsíce nazpět #16071
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Žebříčky 2015
Dotaz ryze pro zajímavost - věnuje se někdo ze zde přítomných elektroletců sběru bodů na "výkonnostní stupně SMČR"? To je totiž popravdě řečeno jediná věc, ve které se podstatněji liší význam oficiálního a "neoficiálního" žebříčku, jinak na tom upřímně řečeno absolutně nezáleží (z hlediska "ega" vyjde první místo v obou případech nastejno) ![:-) :-)]()
Nehledejte v tomto dotazu žádný skrytý smysl, opravdu mě to zajímá - vím že tento bodový systém existuje, ale vlastně si nevybavuji, že bych někoho slyšel toto řešit...
Nehledejte v tomto dotazu žádný skrytý smysl, opravdu mě to zajímá - vím že tento bodový systém existuje, ale vlastně si nevybavuji, že bych někoho slyšel toto řešit...
Vygenerováno za 0.230 sekund