Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

RCEV + F5J Modelpark

Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17254 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma RCEV + F5J Modelpark

Petr Dušek napsal: Ale jinak škoda že pořadatelé v Suché se pravidelně trefují do termínu mojí dovolené, jistě by to mohl být další zajímavý víkend na letišti :side: .

Je to škoda i pro nás, ale ať to posuneme, kam to posuneme, vždycky se někomu do něčeho trefíme ;)
Jinak to vypadá, že příští rok přidáme navíc další soutěž RCEV. Původně jsem myslel že na jaře, ale jak tak teď koukám do kalendáře, tak to září i říjen je nějaký prázdný :huh: . Co vy na to?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17255 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma RCEV + F5J Modelpark
Koukám, že máš už pěknej absťák :) Jasně, že by to šlo...

Více
9 roky 9 měsíce nazpět - 9 roky 9 měsíce nazpět #17256 napsal kope
Odpověď od kope na téma RCEV + F5J Modelpark

Rudolf Rada napsal: Jinak to vypadá, že příští rok přidáme navíc další soutěž RCEV. Původně jsem myslel že na jaře, ale jak tak teď koukám do kalendáře, tak to září i říjen je nějaký prázdný :huh: . Co vy na to?

Já bych byl taky pro, přijde mi, že třeba v říjnu bývá počasí ještě přijatelné a kromě RCEV 1.10.v Hořicích je ten měsíc vyloženě nevyužitý.
Poslední úprava: 9 roky 9 měsíce nazpět

Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17257 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma RCEV + F5J Modelpark
Trochu obecně mimo téma Modelpark, možná to berte spíš jako poznámku k plánování termínů závodů na příští rok...

Mě už delší dobu trochu udivuje, proč se u elektrokategorií prakticky všichni za každou cenu tlačí v podstatě jen pěti měsíců (květen-září) a soutěže se trochu neroztáhnou více. Je jasné, že pořádat dvoudenní F5J v únoru, březnu či naopak listopadu by nešlo, ale třeba RCEN/O mi přijde absolutně v pohodě. Vůbec by mne nepřekvapilo, kdyby účast byla proti "létu" naopak vyšší, protože v tomto období odpadá většina konfliktů s dovolenými, prakticky všechny kolize s mezinárodními akcemi atd. Já třeba letos neměl na žádné soutěže typu RCEN šanci, kdyby ale něco bylo teď po sezóně třeba v říjnu, tak bych vyrazil rád.
Je to přitom opravdu specifikum elekter, u volných modelů se létá celý rok běžně, zrovna tak nejsou velkou výjimkou zimní akce u RC větroňů (třeba i mezi elektrami populární zimní RCVN liga v Poříčí), elektrokategorie ale mají stoprocentní zimní spánek...

Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17258 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re:RCEV + F5J Modelpark
Souhlasím s Tomem. Kolikrát jsem uvažoval o zimní lize. Ono lítat se dá opravdu po většinu roku. Jen tam člověk nechce být sám :)

Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17259 napsal kope
Odpověď od kope na téma Re:RCEV + F5J Modelpark
JJ, taky souhlas. Vždycky jsem si říkal, proč je sezona tak krátká, když třeba Liga házedel se létá i v třeskuté zimě (pravda, u těch házedel se člověk zahřeje :-) ).
Mimochodem, jelikož náš klub ke konci roku končí, byl jsem nucený změnit dres a od nového roku přestoupit. No a protože nový klub má luxusní letiště, napadlo mne, zkusit uspořádat nějaké závody v Praze. Už jsem to tak trochu sondoval při pohovorech při přihlašování do nového klubu a asi by to nebyl problém. Uvidím, až se tam trochu zaběhnu. Bylo by te teda asi RCEN, vzhledem k jednodušší organizaci.

Vygenerováno za 0.310 sekund