Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

RCEV Dino 1

Více
10 roky 3 týdny nazpět - 10 roky 3 týdny nazpět #16850 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma RCEV Dino 1
Noooo, já jsem se přepnul docela v pohodě, já jsem si totiž šel ještě v sobotu večer u Klimkovic poštelovat těžiště u své nové Tilie, a tak jsem si ještě hezky zalítal, a zároveň i přepnul v hlavě :)

Jinak musím říct, že jsem měl hlavně respekt k okolním podmínkám, na jedné straně stromy, na druhé ďura, na třetí stromy v ďuře, a jen na jedné se dalo v pohodě lítat bez obav. Jedině tam bych si mohl v případě splachováku sebrat éro jen tak ze země, a nebo jen z malého stromu. A k tomu ještě aj spousta příběhů o hasičských žebřících :) Tak proto i ty trošku větší vypínací výšky...

Když to zhodnotím celkově, tak klobouk dolů - fajn zorganizovaná férová soutěž, přátelská klubová atmosféra a všichni kolem fajn lidi, co je tahle kategorie baví. Mně 2.5 metrovky taky jen tak neomrzí. Lítání je s menšíma 2.5m érama moc fajn, a nejsou na pořádání soutěží na pořadatele kladeny takové nároky na plochu, jako třeba při F5J.

Jsem moc rád, že jsme se k Vám na Dino konečně s Rendou podívali. Aleši, Petře, a slečno "Alešová" ;) Díky za moc fajn organizaci soutěže!

Tady přidávám ještě odkaz na pár foteček, co Reny zmáčknul mezi lítáním.
montymodel.rajce.idnes.cz/F5J-100_RCEV_2016-05-22_Dino/
Poslední úprava: 10 roky 3 týdny nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 3 týdny nazpět #16852 napsal sgames

Více
10 roky 3 týdny nazpět #16853 napsal draceq
Odpověď od draceq na téma RCEV Dino 1

Radek Novotny napsal:
Jinak musím říct, že jsem měl hlavně respekt k okolním podmínkám, na jedné straně stromy, na druhé ďura, na třetí stromy v ďuře, a jen na jedné se dalo v pohodě lítat bez obav.

Ne nadarmo tomu letišti přezdíváme občas "letadlová loď" :lol: Přistání mimo plochu je vysoce riziková záležitost :) Ale je to zase fajn na tréning nervů -zalítáš tady, zalítáš všude... Bořetické meruňky už potom nejsou tak ďábelské :D
Ale zase taková katastofa to není, i z díry dole se dá letadlo odnést bez poškození, je tam louka - průšvih jsou jen ty stromy v ďuře na kratší straně dráhy a u cesty, těm je potřeba se vyhýbat :whistle:

A jinak, Alešku, ten anemometr měl jen 4 metry :D :D

Vygenerováno za 0.204 sekund