Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

RCEV Chomutov č.660, 11.6.-12.6.

Více
10 roky 5 dní nazpět #16944 napsal Petr Dušek

Mirek Kotula napsal: ...dle ostatních, ale pršet nemá ani v sobotu ani v neděli.

Medard, Aladin i Windguru ukazují na neděli srážky, stejně tak předpověď ČHMÚ pro Ústecký kraj, já doufám že už se nic nemění a ředitel nebude odvolávat co odvolal...

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 3 dní nazpět #16955 napsal sgames

Více
10 roky 2 dní nazpět #16956 napsal sgames

Více
10 roky 2 dní nazpět #16957 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma RCEV Chomutov č.660, 11.6.-12.6.
Poděkování celému organizačnímu teamu LMK Chomutov v čele s Radkem Novotným. Nebýt přestávek kvůli přeprškám, tak by to bylo dokonalé. Já osobně nemám proti 5ti minutovým rozestupům letů žádnou připomínku, dá se to s prstem v nose.

Ještě si dovolím drobné doplnění k článku. Kolize nebyla jen jedna, minimálně vím ještě o jedné a taky to byl Radek Janovský, tentokrát s Jirkou Mihulkou při společném kroužení v termice. Radek to odnesl zásekem až po nosník, Jirka měl odřenou barvu na náběžce :-)

Mojí kolizi s Radkem beru 100% na sebe. Dle poletového šetření jsem ho po startu podlétl a o odtokovku jeho ucha si ustřelil motýla. Blbost, ale šlo to strašně rychle.

Více
10 roky 2 dní nazpět #16958 napsal Petr Dušek
Pokud narážka ke konci článku je na mne, tak mohu zodpovědně slíbit, že o pořádání případného MČR RCEV v roce 2017 se ucházet nebudeme! B)

Více
10 roky 2 dní nazpět #16959 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma RCEV Chomutov č.660, 11.6.-12.6.
Odkaz na Rajče naší fotografky Lenky:
nikon2013.rajce.idnes.cz/Soutez_11.6.2016_v_LMK_Chomutov/

Vygenerováno za 0.358 sekund