Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

F5J Lomnice nad Popelkou 28.8.2016

Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17239 napsal Mirek Kotula
….,že by to okecal?, asi ano, to mu docela jde. Možná by podotkl, nikdo nedal písemný oficiální protest.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17240 napsal Tomas Hruby

Mirek Kotula napsal: Možná by podotkl, nikdo nedal písemný oficiální protest.

V podstatě jsi s protestem přesně vystihl podstatu věci... Tohle bylo celkem evidentně na penalizaci 100 bodů a Radek by to okecával velmi těžko. Jenže pokud si toho nevšiml přímo startér či časoměřič, tak je ho nutno upozornit přímo na místě a případně podat protest. Pokud toto nikdo neudělal, tak se ve výsledku vlastně nic nestalo a nemá smysl to jakkoli následně hodnotit .

Tak snad jen obecné varování pro všechny - takhle fakt ne...

Více
9 roky 9 měsíce nazpět - 9 roky 9 měsíce nazpět #17241 napsal Radek Novotny

Mirek Kotula napsal: ….,že by to okecal?, asi ano, to mu docela jde. Možná by podotkl, nikdo nedal písemný oficiální protest.

Jsi milý člověk, Mirku...
Jinak, fakt jsem si to neuvědomil, a kdybych byl na to upozorněn, určitě bych to (Mirku) neukecával, tady není co ukecávat... ;)
Ale všimnul jsi si taky, že jsem Ti upozorněním zachránil body v Ústí, kdy jsi zapínal výškoměr s modelem ve stoje, a ani poděkování jsem se nedočkal... ;)

Ony se taková nevědomá porušení pravidel čas od času stávají, holt si ty návyky musíme nějak dostat pod kůži...
Poslední úprava: 9 roky 9 měsíce nazpět

Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17242 napsal Mirek Kotula
Ano, to souhlasí, to byl ten opakovaný let v RCEV se špatným výsledkem. Dodatečně Ti děkuji.

Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17243 napsal Jan Kubica
Omlouvám se, že jsem vzbudil vášně. Mně to přišlo zajímavý, nic víc, nic míň, rozhodně si nemyslím, že by z toho pravidla plynula nějaká výhoda, takže by mi případný protest přišel dost za hranou.

Domnívám se navíc, že pravidlo o startu určeným směrem má zajistit, aby nedošlo k ohrožení zdraví a života za piloty stojícími časoměřiči, takže nevím, proč by pilot na konci lajny nemohl odstartovat tak, jak předvedl Radek.

A nebo by měl někdo zodpovědný za výklad pravidel objasnit, co start určeným směrem znamená. Docela mě baví představa, že se nakonec budou měřit úhly, pod kterými se startuje. V RCEN se měří úhel od čáry, protože za víc než 90° je polovina bodů, ale to už model stojí (leží?) ;-).

Takže, Radku, dík za hezký záběr :-).
H.

Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17264 napsal mrazek
Nějak se pořád asi nepodařilo dát na Stoupák výsledky z Lomnice. Nebo je jen dík své přitroublosti nemohu najít?

Vygenerováno za 0.190 sekund