- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
MČR RCEV 2017
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17292
napsal Tomas Hruby
Moc si podobnou situaci v RCEV neumím představit... Tohle se může stát při F5J, kde se letí tři finále, pak se samozřejmě v neděli jen výjimečně letí víc než dvě kola, občas i jen jedno. Ale u RCEV k tomuhle prostě není důvod, tam neexistuje důvod druhý den neletět alespoň tři kola (samozřejmě pokud nezasáhne počasí, ale to už je vyšší moc).
Jinak ale naprosto souhlasím s Petrem Duškem - MČR by opravdu mělo být nějak odlišné od běžné soutěže a v jistém smyslu mi ta jednodenní MČR až téměř vadí. To je prostě naprosto normální tuctová soutěž, které se jen formálně říká jinak![:-( :-(]()
Dejme tomu to lze brát u RCEO, kde se sejde kolem 20ti lidí, navíc jsou kola z principu pravidel kratší a tak jsou dva dny asi zbytečné, ale u RCEV bych čekal přeci jen lidí trochu více...
Odpověď od Tomas Hruby na téma MČR RCEV 2017
Aleš Krátký napsal: Sám jsem na vážkách.... pokud má být druhý den jedno kolo, je to na "hovno".
Moc si podobnou situaci v RCEV neumím představit... Tohle se může stát při F5J, kde se letí tři finále, pak se samozřejmě v neděli jen výjimečně letí víc než dvě kola, občas i jen jedno. Ale u RCEV k tomuhle prostě není důvod, tam neexistuje důvod druhý den neletět alespoň tři kola (samozřejmě pokud nezasáhne počasí, ale to už je vyšší moc).
Jinak ale naprosto souhlasím s Petrem Duškem - MČR by opravdu mělo být nějak odlišné od běžné soutěže a v jistém smyslu mi ta jednodenní MČR až téměř vadí. To je prostě naprosto normální tuctová soutěž, které se jen formálně říká jinak
Dejme tomu to lze brát u RCEO, kde se sejde kolem 20ti lidí, navíc jsou kola z principu pravidel kratší a tak jsou dva dny asi zbytečné, ale u RCEV bych čekal přeci jen lidí trochu více...
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17295
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma MČR RCEV 2017
Jojo, mám na to stejný názor, že MĆR by mělo být něco navíc, než klasická jednodenní soutěž. Pokud počasí dovolí, naprosto fajnový byl před dvěma roky dvoudenní RCEV přebor na Trnávce na celkem 10 kol, a myslím, že to bylo rozděleno na 7 v sobotu, a 3 kola v neděli. V neděli v poledne se to vyhlásilo, a i zdálkydojížděči mohli v pohodě dorazit domů v lidském čase...
Nicméně, moc díky Vláďo za tu nabídku, beru to na vědomí. Určitě to probereme.
Ještě se mi nabídnul s návrhem/nápadem Petr Koláska, taky to ještě musíme určitě prodiskutovat.
Nicméně, moc díky Vláďo za tu nabídku, beru to na vědomí. Určitě to probereme.
Ještě se mi nabídnul s návrhem/nápadem Petr Koláska, taky to ještě musíme určitě prodiskutovat.
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17306
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma MČR RCEV 2017
U volnych se to neformalne praktikovalo tak, ze jeden rok v Cechach a druhy na Morave.
Nikdo neprotestoval.
Nikdo neprotestoval.
Vygenerováno za 0.191 sekund