- Obdržená poděkování: 1
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
MČR RCEV 2018 Ostrava
7 roky 11 měsíce nazpět #20519
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma MČR RCEV 2018 Ostrava
Já jsem s výběrem spokojen ![:-D :-D]()
příště to chce ještě trefit i termíny, kdy mají dovolenou všichni z ikaru, polanky, chomutova a ostatních velmocí a je to doma

příště to chce ještě trefit i termíny, kdy mají dovolenou všichni z ikaru, polanky, chomutova a ostatních velmocí a je to doma
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
7 roky 11 měsíce nazpět #20522
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma MČR RCEV 2018 Ostrava
- Kamil Kičmer
-
Autor
- Skoro bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
7 roky 11 měsíce nazpět - 7 roky 10 měsíce nazpět #20596
napsal Kamil Kičmer
Odpověď od Kamil Kičmer na téma MČR RCEV 2018 Ostrava
Dobrý den všem.
Je na čase poodhalit co je na MČR RCEV připraveno.
V přihláškách je kolonka jídlo. Kdo nečetl propozice, znamená to teplé jídlo na sobotní oběd, večeři, a nedělní oběd. Kdo si neobědná v rámci přihlášky, nebude mít.
Na ploše stánek s jídlem nebude.
A teď o co se bude létat: Poháry pro stupně vítězů v příloze, Ibalgin tam je, protože jsem neměl krabičku od sirek...
A samozřejmě přibudou štítky.
Další informace později, ale spoustu napoví sponzoři na pozvánce, takže se je na co těšit.
Je na čase poodhalit co je na MČR RCEV připraveno.
V přihláškách je kolonka jídlo. Kdo nečetl propozice, znamená to teplé jídlo na sobotní oběd, večeři, a nedělní oběd. Kdo si neobědná v rámci přihlášky, nebude mít.
Na ploše stánek s jídlem nebude.
A teď o co se bude létat: Poháry pro stupně vítězů v příloze, Ibalgin tam je, protože jsem neměl krabičku od sirek...
Další informace později, ale spoustu napoví sponzoři na pozvánce, takže se je na co těšit.
Příloha nebyla nalezena.
Poslední úprava: 7 roky 10 měsíce nazpět
- Kamil Kičmer
-
Autor
- Skoro bůh
-
Méně
Více
7 roky 11 měsíce nazpět - 7 roky 11 měsíce nazpět #20602
napsal Kamil Kičmer
Dobrý den všem.
Jak jsem slíbil, další ochutnávka toho co vás čeká.
Pro vítěze je připravena pohonná jednotka od HENDRYCH TECHNIK.
Jak jsem slíbil, další ochutnávka toho co vás čeká.
Pro vítěze je připravena pohonná jednotka od HENDRYCH TECHNIK.
Příloha nebyla nalezena.
Poslední úprava: 7 roky 11 měsíce nazpět
- Kamil Kičmer
-
Autor
- Skoro bůh
-
Méně
Více
7 roky 10 měsíce nazpět #20687
napsal Kamil Kičmer
Dobrý den všem.
Připomínám, že termín ukončení přihlášek se blíží, a kdo se nepřihlásí, ten mistrem nebude...
Ceny jsou zajímavé, myslím že je se na co těšit.
Připomínám, že termín ukončení přihlášek se blíží, a kdo se nepřihlásí, ten mistrem nebude...
Ceny jsou zajímavé, myslím že je se na co těšit.
- Kamil Kičmer
-
Autor
- Skoro bůh
-
Méně
Více
7 roky 10 měsíce nazpět #20739
napsal Kamil Kičmer
Dobrý den všem.
Tak jak jsem nedávno avizoval, že dám ještě vědět, jak to celé bude, tak právě přišel čas.
Info hlavně pro Lojzu.
Propozice zůstávají nezměněny, startovné taky, a časoměřiči budou. Možná ne úplně na všech startovištích, pokud se kvůli tomu teď rozjede lavina přihlášení, ale budou. Odpověď pro Lojzu kolik bude startovišť, zatím nevím, to se uvidí podle počtu přihlášených, ale minimálně 5, nebo 6, nebo víc... Takže Lojzo můžeš se přihlásit na relaxační soutěž.
Ještě nějaký problém? Třeba s počasím, nebo větrem, nebo teplotou, nebo tak něco...![:-) :-)]()
Každopádně děkuji všem za jejich názory, podporu, důvěru, povzbuzení, a pochopení.
Ale hlavně se těším na setkání na ploše, kde si to snad všichni užijeme, budeme létat fair play, a titul získá ten nejlepší.
Tak za dva týdny na viděnou.
Kamil.
Tak jak jsem nedávno avizoval, že dám ještě vědět, jak to celé bude, tak právě přišel čas.
Info hlavně pro Lojzu.
Propozice zůstávají nezměněny, startovné taky, a časoměřiči budou. Možná ne úplně na všech startovištích, pokud se kvůli tomu teď rozjede lavina přihlášení, ale budou. Odpověď pro Lojzu kolik bude startovišť, zatím nevím, to se uvidí podle počtu přihlášených, ale minimálně 5, nebo 6, nebo víc... Takže Lojzo můžeš se přihlásit na relaxační soutěž.
Ještě nějaký problém? Třeba s počasím, nebo větrem, nebo teplotou, nebo tak něco...
Každopádně děkuji všem za jejich názory, podporu, důvěru, povzbuzení, a pochopení.
Ale hlavně se těším na setkání na ploše, kde si to snad všichni užijeme, budeme létat fair play, a titul získá ten nejlepší.
Tak za dva týdny na viděnou.
Kamil.
Vygenerováno za 0.227 sekund