- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
Kalendář soutěží 2019 -Rozcestník
- Radek Novotny
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 9 měsíce nazpět - 7 roky 9 měsíce nazpět #20937
napsal Radek Novotny
Aleši, můžeš pls. vytvořit nové téma "Soutěže v roce 2019" v sekci "Soutěže" a zkoordinovat zase termíny soutěží na rok 2019, ať se vyhneme pokud možno konfliktům termínů?
Na stránkách svazu už se soutěže dají přihlašovat svazmodelaru.cz/klem/Kalend2019p/prihl19.php , stejně jako MČR.
Díky!
Na stránkách svazu už se soutěže dají přihlašovat svazmodelaru.cz/klem/Kalend2019p/prihl19.php , stejně jako MČR.
Díky!
Poslední úprava: 7 roky 9 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 8 měsíce nazpět #20947
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Kalendář soutěží 2019 -Rozcestník
Vykopnu první položku - mistrovství světa F5J je v Trnavě od 11. do 18. srpna 2019, víkend před ním 9.-11.8. je předzávod.
Nebudu nikomu z pořadatelů vyloženě rozmlouvat ani F5J soutěže v době těchto dvou víkendů, nicméně počítejte s citelně menší účastí, v Trnavě bude minimálně 6 soutěžících (3 senioři a 3 junioři) a minimálně 3 další soutěžící (spíš ale o několik více) tam bude v rolích TM a pomocníků, což už se na počtech pozná. Navíc s ohledem na blízkost lokality by mne nepřekvapilo, kdyby se pár dalších lidí jelo na vrcholnou akci podívat jako diváci...
U jiných elektrokategorií pak nevidím ve využití těchto termínů žádný podstatný problém, tady je průnik menší, pokládal bych nicméně za vhodné, aby to letos respektovali zájemci o pořádání MČR RCEV
Nebudu nikomu z pořadatelů vyloženě rozmlouvat ani F5J soutěže v době těchto dvou víkendů, nicméně počítejte s citelně menší účastí, v Trnavě bude minimálně 6 soutěžících (3 senioři a 3 junioři) a minimálně 3 další soutěžící (spíš ale o několik více) tam bude v rolích TM a pomocníků, což už se na počtech pozná. Navíc s ohledem na blízkost lokality by mne nepřekvapilo, kdyby se pár dalších lidí jelo na vrcholnou akci podívat jako diváci...
U jiných elektrokategorií pak nevidím ve využití těchto termínů žádný podstatný problém, tady je průnik menší, pokládal bych nicméně za vhodné, aby to letos respektovali zájemci o pořádání MČR RCEV
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 8 měsíce nazpět #20948
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Kalendář soutěží 2019 -Rozcestník
A druhá položka - žádost o MČR F5J podal LMK Litomyšl na 14. 9. - 15. 9.
Je to na můj popud - snažím se jako trenér o to, aby se lokality pro MČR točily a nebylo to pořád na jednom místě, proto jsem k tomu rodinu Vostřelů ponoukal a k podání žádosti již došlo![:-) :-)]()
Samozřejmě to musí svaz schválit a kterýkoli jiný klub má právo podat vlastní žádost, takže toto na rozdíl od MS definitivní není.
Je to na můj popud - snažím se jako trenér o to, aby se lokality pro MČR točily a nebylo to pořád na jednom místě, proto jsem k tomu rodinu Vostřelů ponoukal a k podání žádosti již došlo
Samozřejmě to musí svaz schválit a kterýkoli jiný klub má právo podat vlastní žádost, takže toto na rozdíl od MS definitivní není.
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 2
7 roky 8 měsíce nazpět #20949
napsal Radim Barč
Odpověď od Radim Barč na téma Kalendář soutěží 2019 -Rozcestník
Přidám termíny akcí v Polance nad Odrou.
11.5.2019- F5J
1.6.2019 - RCEV
27.7.2019- RCEV
31.8.2019- RCEV
Na třetí polanecké RCEV soutěži bude vyhlášen Polanecký nakládač, nejlepší z našich tří soutěží.
RB
11.5.2019- F5J
1.6.2019 - RCEV
27.7.2019- RCEV
31.8.2019- RCEV
Na třetí polanecké RCEV soutěži bude vyhlášen Polanecký nakládač, nejlepší z našich tří soutěží.
RB
7 roky 8 měsíce nazpět #20950
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Kalendář soutěží 2019 -Rozcestník
Na základě čeho nejlepší ?
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 8 měsíce nazpět #20951
napsal Petr Dušek
Byl jsem dotázán na možnost pořádání MČR RCEV v Hořicích, zatím jsme ve fázi hledání vhodného termínu, jako preferovanou variantu mám 3.-4. srpna 2019. Letos tam bylo volno doma i mezinárodně, tuší někdo mezinárodní termíny F5J pro příští rok?
Odpověď od Petr Dušek na téma Kalendář soutěží 2019 -Rozcestník
Tomas Hruby napsal: ...pokládal bych nicméně za vhodné, aby to letos respektovali zájemci o pořádání MČR RCEV
Byl jsem dotázán na možnost pořádání MČR RCEV v Hořicích, zatím jsme ve fázi hledání vhodného termínu, jako preferovanou variantu mám 3.-4. srpna 2019. Letos tam bylo volno doma i mezinárodně, tuší někdo mezinárodní termíny F5J pro příští rok?
Vygenerováno za 0.239 sekund