- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
Pozvánka RCEV-Horní Branná 2.6.2019
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 2 týdny nazpět #21802
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Pozvánka RCEV-Horní Branná 2.6.2019
Sice jsem sám tenhle termín navrhl, ale to jsem ještě nevěděl, že v neděli se poletí soutěž v Plzni, která měla být původně v sobotu. Budeme zbytečně v jednom dni tříštit síly na dvou místech??
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
7 roky 2 týdny nazpět #21804
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Pozvánka RCEV-Horní Branná 2.6.2019
hotovo
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 2 týdny nazpět - 7 roky 2 týdny nazpět #21806
napsal Radek Novotny
Chtěl bych tady apelovat jako trenér elektrovětroňů na organizátory soutěží, aby v případě odložených soutěží oznamovali nový termín soutěže spolu s novými propozicemi minimálně 14 dní před novým termínem soutěže.
Je to víc férové vůči těm, co si musí doma zorganizovat volno na soutěž, což je myslím většiná z nás.
Těď aktuálně je to věc týkající se RCEV, ale apel platí samozřejmě obecně i pro včechny ostatní kategorie.
Díky,
Radek
Odpověď od Radek Novotny na téma Pozvánka RCEV-Horní Branná 2.6.2019
Ahoj RCEVšichni,Petr Dušek napsal: Sice jsem sám tenhle termín navrhl, ale to jsem ještě nevěděl, že v neděli se poletí soutěž v Plzni, která měla být původně v sobotu. Budeme zbytečně v jednom dni tříštit síly na dvou místech??
Chtěl bych tady apelovat jako trenér elektrovětroňů na organizátory soutěží, aby v případě odložených soutěží oznamovali nový termín soutěže spolu s novými propozicemi minimálně 14 dní před novým termínem soutěže.
Je to víc férové vůči těm, co si musí doma zorganizovat volno na soutěž, což je myslím většiná z nás.
Těď aktuálně je to věc týkající se RCEV, ale apel platí samozřejmě obecně i pro včechny ostatní kategorie.
Díky,
Radek
Poslední úprava: 7 roky 2 týdny nazpět
- Petr Semerák
- Skoro bůh
-
Méně
Více
7 roky 2 týdny nazpět #21811
napsal Petr Semerák
Odpověď od Petr Semerák na téma Pozvánka RCEV-Horní Branná 2.6.2019
Ahoj. Jak píše šéftrenér... Máme na tento víkend dlouho plánované soustředění, takže z Paky nedorazíme
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 2 týdny nazpět #21813
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Pozvánka RCEV-Horní Branná 2.6.2019
Vzhledem k počtu (ne)přihlášených jsem svoji přihlášku zrušil. Dva soutěžící mi přijdou na férovou soutěž přeci jen dost málo
.
Vygenerováno za 0.403 sekund