- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/prihlasky
Kalendář akcí v roce 2020
6 roky 6 měsíce nazpět #22449
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Kalendář akcí v roce 2020
Ivane 27. června 2020 jsou Bořetice Eurotour, dej tam jiný termín.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- TomHlavinka
- Skoro bůh
-
Méně
Více
6 roky 6 měsíce nazpět #22458
napsal TomHlavinka
Odpověď od TomHlavinka na téma Kalendář akcí v roce 2020
Tak když se nakonec rozhodneme udělat soutěž F5J, tak ji stejně vlastně není kam nacpat. Kam to tedy posunout? co ještě neděle 27.9. (28.9. pondělí je svátek)
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 6 měsíce nazpět #22461
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Kalendář akcí v roce 2020
Vzhledem k pondělnímu svátku je ta neděle myslím celkem ideální termín, za mne rozhodně palec nahoru
.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 6 měsíce nazpět #22462
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Kalendář akcí v roce 2020
Ty prodloužené víkendy jsou dost dvousečné, někomu vyhovují, ale zase u jiných lidí (typicky s rodinou a dětmi) je často snaha prodloužený víkend využít na rodinné akce a se soutěží je problém. Skoro bych si tipnul, že ta skupina, které se to moc nehodí, je větší než ta, které to naopak vyhovuje více (části lidí je to jedno, ty neuvažuji). Určitě to je použitelný termín, ale s pojmem ideální bych polemizoval...
Jinak zcela obecně - já bych pořád předkládal k úvaze termíny jako je třeba 18.4. nebo na druhém konci 10.10. - bylo by fajn si sezónu trochu natáhnout, ta koncentrace akcí od května do září je prostě extrémní.
Z jiného soudku - ono by obecně nebylo od věci uvažovat i o akcích typu zimní ligy v Poříčí - asi spíš létat něco jako RCVN či RCEP, kde tolik nezáleží na počtu soutěžících s ohledem na losování atd., ale prostě udržovací "srandaakce", podobně jako se to už léta dělá v F3K a RCH, "zimní spánek" skutečně není nezbytný. Zatímco u volných modelů, pak i RC házedel a částečně větších RC větroňů vlivem Poříčí jsou zimní akce celkem běžné, tak u elektroletů se tomu nějak všichni vyhýbají, ač třeba z hlediska nutnosti běhání a využité plochy jsou daleko menší problém než výše zmíněné kategorie.
Tohle je ale skutečně jen poznámka "na okraj" pro zpestření, naproti tomu ty termíny v dubnu či říjnu mi přijdou už zajímavé i pro "normální akce"...
Jinak zcela obecně - já bych pořád předkládal k úvaze termíny jako je třeba 18.4. nebo na druhém konci 10.10. - bylo by fajn si sezónu trochu natáhnout, ta koncentrace akcí od května do září je prostě extrémní.
Z jiného soudku - ono by obecně nebylo od věci uvažovat i o akcích typu zimní ligy v Poříčí - asi spíš létat něco jako RCVN či RCEP, kde tolik nezáleží na počtu soutěžících s ohledem na losování atd., ale prostě udržovací "srandaakce", podobně jako se to už léta dělá v F3K a RCH, "zimní spánek" skutečně není nezbytný. Zatímco u volných modelů, pak i RC házedel a částečně větších RC větroňů vlivem Poříčí jsou zimní akce celkem běžné, tak u elektroletů se tomu nějak všichni vyhýbají, ač třeba z hlediska nutnosti běhání a využité plochy jsou daleko menší problém než výše zmíněné kategorie.
Tohle je ale skutečně jen poznámka "na okraj" pro zpestření, naproti tomu ty termíny v dubnu či říjnu mi přijdou už zajímavé i pro "normální akce"...
6 roky 6 měsíce nazpět #22464
napsal charlie
Odpověď od charlie na téma Kalendář akcí v roce 2020
Mám dotaz kde najdu kalendář ET a jestli zde bude doplněn kalendář jako loni to je asi na Aleše dík za informaci
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 6 měsíce nazpět #22465
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Kalendář akcí v roce 2020
On pořád ještě není, známe předběžné termíny a pomalu nejasností ubývá, ale pořád tam ještě něco ne zcela na 100% je. Pak se objeví na
www.contest-modellsport.de
, ale v tuto chvíli není.
Asi poslední viz příloha, ale vidím tam minimálně tři věci, které se do jisté míry týkají i lidí u nás (ne nějaká exotika), kde by mne jistý pohyb vůbec neudivil...
Asi poslední viz příloha, ale vidím tam minimálně tři věci, které se do jisté míry týkají i lidí u nás (ne nějaká exotika), kde by mne jistý pohyb vůbec neudivil...
Příloha nebyla nalezena.
Vygenerováno za 1.794 sekund