Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/prihlasky

Ještě k " RES"

Více
6 roky 8 měsíce nazpět #22286 napsal Veselý
Originál "RES" jsem postavil v loňském roce. To znamená řízená směrovka, výškovka a brzdy. Neznal jsem současná pravidla RES ale po ůvaze, že jsem 10let neudělal výkrut, tak jsem si řekl, že nepotřebuji křidélka a uřídím model soutěžně v kat. RCEV jenom směrovkou. Tak se také stalo, jenom s tím rozdílem, že jsem model potřeboval na RCEV to je 100". Vše bylo ze dřeva, jen poloviční nosník v křídle z uhllíku a dozadu uhlíková trubka. Řízena tedy směrovka, výškovka a brzdy. S modelem jsem se poprvé dosta na soutěž v Roudnici, kde jsem cekem dobře odlétal prvá dvě kola, ale do třetího už jsem musel vzít náhradní model, protože se mi ulomil kabel od napájecí zástrčky. Ve výsledcích z Roudnice je jak si model vedl. Musím ale podotknout, že řídím z vozíku, protože mi odešly kyčle(je to na serviz). Přistání jsem moc nezvládl i když jsem měl brzdy, tedy jako každý jiný. To nebylo modelem. Jen je mi záhadou, zda oficiální RES byl už v přístím roce. Kdyby tak bylo, k návrhu RES mohu přispět svým modelem, který je asi o šest cm větší, ale zato byl na prvním místě v kat RCN v roce 2010. Model je jako vítězný publikován v RC REVUE 4/2011.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Vygenerováno za 0.156 sekund