- Obdržená poděkování: 1
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/prihlasky
Litovelské F5J - 23.5.2020
6 roky 1 den nazpět #23073
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Litovelské F5J - 23.5.2020
Jeden by řekl, že je to opravdu hnus
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
6 roky 1 den nazpět #23074
napsal pik
Odpověď od pik na téma Litovelské F5J - 23.5.2020
Njn, a to si to neviděl na vlastní oči. Závěrečné kolo s ukázkou ,,stromového" létání bylo vrcholem celého dne :lol:
Musím zmínit, že z mého pohledu to byla pěkná soutěž. Soutěžících tak akorát, létalo se 6 kol bez finále, vyhlášení výsledků bylo myslím okolo páté hodiny, nakonec i počasí vydrželo, ale hlavně byli časoměřiči, takže sem nakonec nemusel procházet depa a loudit. No a jako bonus bylo k vidění špičkový lítání a krásný éra jako je Prestige,ta se mě mrcha fakt moc líbí. Takže Tome a spol díky, bylo to fajn.
P.S. až na ty mravence, ti mě sraly fest :lol:
Musím zmínit, že z mého pohledu to byla pěkná soutěž. Soutěžících tak akorát, létalo se 6 kol bez finále, vyhlášení výsledků bylo myslím okolo páté hodiny, nakonec i počasí vydrželo, ale hlavně byli časoměřiči, takže sem nakonec nemusel procházet depa a loudit. No a jako bonus bylo k vidění špičkový lítání a krásný éra jako je Prestige,ta se mě mrcha fakt moc líbí. Takže Tome a spol díky, bylo to fajn.
P.S. až na ty mravence, ti mě sraly fest :lol:
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 2
6 roky 1 den nazpět #23075
napsal Radim Barč
Odpověď od Radim Barč na téma Litovelské F5J - 23.5.2020
Děkuji za krásnou soutěž! Jen ten hic...
Stromovku jsem nějak prokaučoval, takže na příští soutěži si to Radek musí zopáknout!
Stromovku jsem nějak prokaučoval, takže na příští soutěži si to Radek musí zopáknout!
6 roky 1 den nazpět #23076
napsal pik
Odpověď od pik na téma Litovelské F5J - 23.5.2020
Jak říkám, časoměřiči neměli chybu.
Pěkné
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
6 roky 5 hodin nazpět - 6 roky 5 hodin nazpět #23078
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Litovelské F5J - 23.5.2020
Tady máte ilustraci toho, o čem jde řeč ve spojení se stromovým létáním - graf letu Radka Malčíka, o kterém jde řeč...
Jako pomocník bych to raději nekomentoval, klidně se přiznám, že jsem mu ty stromy navrhoval jako taktiku již před startem, ale fakt jsem nečekal, že z toho vyjde podobný extrém.
Jednoduché to nebylo, ostatně někdy v páté minutě ve stromech pod Radkem skončila jiná Prestige, tuším V. Štěrba.
Prostě chodit na starty s Radkem je "zajímavé", pochybuji že s jiným pilotem řeší pomocníci běžně situace jako "doběhnout na bod a od něj navádět pilota, pokud nestihne k bodu dojít včas" a podobné lahůdky![:-) :-)]()
Vtipné je, když pak přijedu třeba na RCEV a někomu napovídám, tak pilot na mé nápady zareaguje větou "sakra dochází ti, že nejsem Radek Malčík???"
No, ale stojí to za to...
Jako pomocník bych to raději nekomentoval, klidně se přiznám, že jsem mu ty stromy navrhoval jako taktiku již před startem, ale fakt jsem nečekal, že z toho vyjde podobný extrém.
Jednoduché to nebylo, ostatně někdy v páté minutě ve stromech pod Radkem skončila jiná Prestige, tuším V. Štěrba.
Prostě chodit na starty s Radkem je "zajímavé", pochybuji že s jiným pilotem řeší pomocníci běžně situace jako "doběhnout na bod a od něj navádět pilota, pokud nestihne k bodu dojít včas" a podobné lahůdky
Vtipné je, když pak přijedu třeba na RCEV a někomu napovídám, tak pilot na mé nápady zareaguje větou "sakra dochází ti, že nejsem Radek Malčík???"
Příloha nebyla nalezena.
Poslední úprava: 6 roky 5 hodin nazpět
6 roky 4 hodin nazpět #23079
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Litovelské F5J - 23.5.2020
A kde jsou výsledky?
Vygenerováno za 0.255 sekund