Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/prihlasky

RCEV Hořice, (17.4.2021) nový termín 22.5.

Více
5 roky 3 týdny nazpět #23991 napsal FrantaB
Abych nezapomněl-velké poděkování panu kantýnskému za kousek tavného lepidla, které jsem si nevzal nebo někde vytratil z vercajku. Bez něj bych nedolétal, protože jsem při montáži šetřil a ve třetím kole v sestupu tak trošku povyndal servo klapky. A opálený zaříznutý kousek mne zachránil na druhé klapce po pátém kole...

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
5 roky 2 týdny nazpět #24034 napsal FrantaB
Zvědavý dotaz-budou časem "klasické" výsledky se všemi tabulkami času ze 100 metrů a tak?

Více
5 roky 2 týdny nazpět #24035 napsal sgames
no, časem jo :-D
jen to musím doprogramovat :-D

Více
5 roky 2 týdny nazpět #24038 napsal FrantaB
Aha :)
Chápu správně, že vyvěšená Horní Branná se lítala v loňském Sorgu 6.0 a Hořice byly (po Manušicích) pokusným králíkem Sorgu 6.x pro 2021?

Zajímá mne to, protože z tabulek průměrných výšek, časů ze 100 m a tak se tak nějak líp usuzuje, jestli člověk dokázal z aktuálního stavu povětří dostat to, co se z něj dostat dalo...

Více
5 roky 2 týdny nazpět #24039 napsal sgames
jo, zlobři mi tam použili starý sorg.... Jak jsem psal, bude to i v novém. Dočkej času jako husa klasu :-D

Více
4 roky 9 měsíce nazpět #24281 napsal Radek Novotny
Aleši, Petře,
Mohli by jste mi prosím dodat výsledovku s přepočtem na 1000 bodů vítěze? Tu co je na webu nemůžu pro žebříček použít.
1000 bodů pro Radka M. jsem pochopil, zbytek je nejasný...

Vygenerováno za 0.176 sekund