- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/prihlasky
RCEP Prostějov
4 roky 1 měsíc nazpět #24707
napsal pik
Odpověď od pik na téma RCEP Prostějov
A proč né, rádi tě uvidíme. Samozřejmě pouze v případě, že se nechystáš vyhrát ![;) ;)]()
Peťo tos nemusel, já jen tak vtipkuju na účet některých bodů v pravidlech, které mě připadají zvláštní.
Peťo tos nemusel, já jen tak vtipkuju na účet některých bodů v pravidlech, které mě připadají zvláštní.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
4 roky 1 měsíc nazpět #24708
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEP Prostějov
Heh, s mými nalétanými vteřinami, až celými minutami za poslední dva roky dohromady to asi tak žhavé nebude
- Petr Loutocký
- Autor
- Pokročilý
-
Méně
Více
4 roky 1 měsíc nazpět #24744
napsal Petr Loutocký
Odpověď od Petr Loutocký na téma RCEP Prostějov
Pozor, změna termínu konání soutěže!
Protože v původně plánovaném sobotním termínu bude letištní plocha vytížená akcí provozovatele letiště (akce pro charitu), byli jsme nuceni posunout termín konání soutěže. Soutěž tedy přesouváme na následující den, tj. neděli 08. 05. 2022. V kalendáři i propozicích jsem příslušnou opravu termínu už provedl.
Vím, že každý přesun termínu je nepříjemná komplikace, nicméně prosíme o pochopení. Současně prosím o případnou aktualizaci přihlášek s ohledem na nový termín.
S pozdravem
Petr L.
Protože v původně plánovaném sobotním termínu bude letištní plocha vytížená akcí provozovatele letiště (akce pro charitu), byli jsme nuceni posunout termín konání soutěže. Soutěž tedy přesouváme na následující den, tj. neděli 08. 05. 2022. V kalendáři i propozicích jsem příslušnou opravu termínu už provedl.
Vím, že každý přesun termínu je nepříjemná komplikace, nicméně prosíme o pochopení. Současně prosím o případnou aktualizaci přihlášek s ohledem na nový termín.
S pozdravem
Petr L.
- Dušan Škopík
- Začátečník
-
Méně
Více
4 roky 1 měsíc nazpět #24747
napsal Dušan Škopík
Odpověď od Dušan Škopík na téma RCEP Prostějov
Dobrý den, budou na soutěži časoměřiči, nebo bude "samoměření" , Dík
- Petr Loutocký
- Autor
- Pokročilý
-
Méně
Více
4 roky 1 měsíc nazpět #24748
napsal Petr Loutocký
Pro soutěž počítáme se zajištěním časoměřičů (pokud se snad neobjeví nějaká další komplikace)
Petr L.
Petr L.
- Petr Loutocký
- Autor
- Pokročilý
-
Méně
Více
4 roky 1 měsíc nazpět #24750
napsal Petr Loutocký
Ještě ke změně termínu konání soutěže.
Zjistil jsem, že asi ne všichni zájemci o soutěž sledují pravidelně Stoupák a změnu termínu zaregistrovali. Bohužel, nemám na všechny kontakt, abych je případně mohl informovat i jinou cestou. Proto jsem chtěl požádat, pokud o sobě vzájemně víte a máte na sebe kontakty, prosím předejte tuto informaci dál.
Děkuji za pochopení
Petr L.
Zjistil jsem, že asi ne všichni zájemci o soutěž sledují pravidelně Stoupák a změnu termínu zaregistrovali. Bohužel, nemám na všechny kontakt, abych je případně mohl informovat i jinou cestou. Proto jsem chtěl požádat, pokud o sobě vzájemně víte a máte na sebe kontakty, prosím předejte tuto informaci dál.
Děkuji za pochopení
Petr L.
Vygenerováno za 0.214 sekund