- Obdržená poděkování: 0
model
12 roky 10 měsíce nazpět #10187
napsal charlie
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
12 roky 10 měsíce nazpět #10188
napsal sgames
Myslíš stopalcovky ?
Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk 4 Beta
Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk 4 Beta
12 roky 10 měsíce nazpět #10192
napsal charlie
Ano sto palcovky jsem začáteční v této kategorii též jsem ještě nikdy nekomunikoval na foru tak se omlouvám zda napíšu něco někam špatně Dík.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
12 roky 10 měsíce nazpět #10193
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: model
Jako první je na místě otázka, jestli kategorie 100" skutečně vznikne, ale předpokládejme, že ano.
Výběr modelů je velmi široký. Spousta lidí určitě doporučí YPSI Daidalos 2,5m, další je Reichardův Cumulus , několik 2,5m modelů od Arthobby , dále 2,5m Etalon od LS. Jistě by se dalo úspěšně létat i s Heinrichovým Scorpionem, i když má "jenom 232cm.
No a pak jsou tady ještě modely od Topmodelu, třeba Avia a Prelude a na další jsem jistě zapomněl...
Výběr modelů je velmi široký. Spousta lidí určitě doporučí YPSI Daidalos 2,5m, další je Reichardův Cumulus , několik 2,5m modelů od Arthobby , dále 2,5m Etalon od LS. Jistě by se dalo úspěšně létat i s Heinrichovým Scorpionem, i když má "jenom 232cm.
No a pak jsou tady ještě modely od Topmodelu, třeba Avia a Prelude a na další jsem jistě zapomněl...
12 roky 10 měsíce nazpět #10195
napsal kouba159
Etalona od LS pro 100 palců mám. Je o proti Daidalovi těžší (letová hmotnost 1000g) a má starší profil, ale jako první éro je skvělé (Je to mé první letadlo po Easystaru).
12 roky 10 měsíce nazpět #10197
napsal sgames
Daidal je top, ale je na nej dlouha cekacka,a je dost nachylny na otlaky.
od LS model jsou era docela odolna a dobre opravitelna ALE tezka. nejlepe snad vychazi pro zacatecnika asi neco od reicharda.
od LS model jsou era docela odolna a dobre opravitelna ALE tezka. nejlepe snad vychazi pro zacatecnika asi neco od reicharda.
Vygenerováno za 0.203 sekund