novy dualsky 2826-10 vs ostatni

Více
16 roky 5 měsíce nazpět #1119 napsal sgames
zdravim,
jako "novinku" nasel kolega motor dualsky s 1740 kv , misto stareho dualskye ktery mel cca 1400 kv, stoji ale stejne, a porad o 500 mene nez AXI a o 500 vice nez turnigy 1900kv.

otazka zni,myslite ze je lepsi novy dualsky ? axina ? turnigy 1900 ?

mluvim samozrejmne o volbe pro kategorii RCEK a rychly lehky model ...

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
16 roky 5 měsíce nazpět #1120 napsal Radim Barč
Myslet znamená ..... vědět. Musí ho hold koupit někdo, kdo je ochotný zveřejnit naměřené hodnoty a to, jak k nim přišel. Sám víš, že dostat z některých kolegů pravdivé hodnoty je opravdu porod. Já už letos investovat čas a peníze nehodlám, ale určitě by se hodil tobě do Corada.... ;)

Více
16 roky 5 měsíce nazpět #1121 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma novy dualsky 2826-10 vs ostatni
ja tusil ze se ozves zrovna ty ...
no hodil prave do corada :)

nicmene ja prave zvazuju zda koupit axinu,nebo litat tgy ktere mam dva,nebo ted jit do dualskye :? nicmene radimku proc uz nechces investovat ? tento rok uz bys porad nevyhraval, bude to mnohem mnohem narocnejsi,a proto by te to mohlo vice bavit ne ? prece jsi nejak nezapskl vudci nasim krasnym vetronum ?

Více
16 roky 5 měsíce nazpět #1122 napsal Radim Barč
Aleši rozhodně jsem nezapškl jak píšeš, jen už tomu nechci věnovat tolik času a rád zase provětrám akrobaty. A neboj, že byla loňská sezóna pro mě vyjímečná a neopakovatelná vím, přesto se budu snažit i letos!
Taky nevím, jakým směrem se pohnou pravidla a skladovat malé oběžky se mi nechce. Mě spíš zajímá, jaká koncepce modelů bude převládat (a vítězit) na letošním bitevním poli. Hlavně chci vidět Lumírův Elan.

Více
16 roky 5 měsíce nazpět #1123 napsal Tomas Hruby

Aleš Krátký napsal: ja tusil ze se ozves zrovna ty ...
no hodil prave do corada :)

nicmene ja prave zvazuju zda koupit axinu,nebo litat tgy ktere mam dva,nebo ted jit do dualskye :? n

Upřímně si myslím, že rozdíl mezi těmito motory je v reálu pramalý, daleko větší rozdíl dělá jednak seřízení modelu pro stoupavý let a pak je asi prostor k laborování i u vrtulí. Vypadá to ale, že se bude rozhodovat spíš v kluzu (a taktice), všichni se natolik zlepšili, že asi nikdo nezíská nějak dramatickou výhodu už při letu vzhůru...

Více
16 roky 5 měsíce nazpět #1124 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma novy dualsky 2826-10 vs ostatni

Radim Barč napsal: Aleši rozhodně jsem nezapškl jak píšeš, jen už tomu nechci věnovat tolik času a rád zase provětrám akrobaty. A neboj, že byla loňská sezóna pro mě vyjímečná a neopakovatelná vím, přesto se budu snažit i letos!
Taky nevím, jakým směrem se pohnou pravidla a skladovat malé oběžky se mi nechce. Mě spíš zajímá, jaká koncepce modelů bude převládat (a vítězit) na letošním bitevním poli. Hlavně chci vidět Lumírův Elan.

jaky elan ? :)

Vygenerováno za 0.382 sekund