Mistral - táhne vlevo

Více
12 roky 4 měsíce nazpět #11668 napsal Argo22
Zdravím pánové,
potřeboval bych poradit s problémem, kdy musí mít model vytrimovány křidélka téměř na plno do prava, a to z důvodu klonění letadla na levou stranu, jak v kluzu, tak při motorovém letu (zde je projev výraznější). Chci mít ovládací prvky (na křídle) v rovině. Byl bych rád kdyby se případně našel v mém okolí (Vyškov, Brno) nějaký odborník, který by mi letadlo prohlédnul . Vizuálně se mi zdá vše v pořádku avšak jsem nic neměřil (nevím jak a co). Na videu, které je níže se letadlo do náklonu dostane samo a musím se sním hodně prát abych ho srovnal.

becvar.rajce.idnes.cz/Hradisko_-_krasne_...#WP_20130929_009.jpg

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 4 měsíce nazpět #11669 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Mistral - táhne vlevo
hm vazne divne ... ja sice z brna nejsem,takze asi nepomuzu ale klasicky bych zkontroloval zkrouceni kridla, jestli ti kridlo licuje s vyskovou, jestli nemas nakrivo smerovku (pak to jde i po kridelkach na stranu) a taky jestli to nemas na jednu stranu tezci (snadno zvazis)

Více
12 roky 4 měsíce nazpět #11670 napsal draceq
Odpověď od draceq na téma Re: Mistral - táhne vlevo
Na 99% to bude zkroucené křídlo nebo výškovka. Sundat, položit na skleněnou desku a zkontrolovat okem, pravítkem a šuplerou ;)

Více
12 roky 4 měsíce nazpět #11671 napsal Bohuslav Reichard
Jestli hledáš někoho z Brna kdo by ti pomohl ,tak by jsi se mohl zastavit v naší prodejně.Mistrala vyrábíme asi 15 let, tak když mně necháš zavolat asi bych ti mohl i pomoct.

Vygenerováno za 0.408 sekund