Stavba F5j větroně

Více
10 roky 1 měsíc nazpět #16812 napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma Stavba F5j větroně
K brusce nemám přístup, neumím to na ní a znovu to upnout, aby to vyšlo se nejspíš nepovede. A je pro mne jednodužší udělat nové a už ji mám hotovou. ;)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 1 měsíc nazpět #16813 napsal Bohumil Janák
Odpověď od Bohumil Janák na téma Stavba F5j větroně
Ok.
Jinak máš to moc pěkné.
Boban

Více
10 roky 1 měsíc nazpět #16818 napsal Beseda
zadáno

Více
10 roky 1 měsíc nazpět #16823 napsal Beseda
Takže trup je na světě. Je mohutnější než jiné trupy, ale to byl záměr. Chci mít možnost do něj dát motor 28mm ale taky 35mm a větší. Teď se zabývám vsazením ovládaní ocasních ploch "V" do trubky vzadu o průměru 16mm. Bude to boj, to tam narvat, aby to spolehlivě fungovalo. Ocasky budu stavět klasicky z balzy a budou snadno oddělávací. Teda za předpokladu, že se mi povede to, co plánuji. Ještě nemám vyhráno. Klasické uspořádání není problém, ale raději bych udělal "V". Trupy váží kolem 115 - 125g. Jsou z 5 vrstev skelné tkaniny, vyztužené uhlíkem. Mám prostor pro odlehčování, ale zatím nechci. Délka je +/- jako u většiny modelů. Kužel jde použít průměru 30mm a větší. Přiznávám se, že podobný trup jsem nelaminoval už 20 let. Ale je to jako jízda na kole, nezapomíná se to. Jenom je potřeba si to trochu občas procvičit.

Příloha nebyla nalezena.

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17562 napsal beri-beri
Odpověď od beri-beri na téma Stavba F5j větroně
Pane Kolaska, kde jste sehnal uhlíkové pásky 0.3x20? Na internetu je nemůžu sehnat.. To jste řezal ty 0.3x30?

Více
9 roky 8 měsíce nazpět - 9 roky 8 měsíce nazpět #17575 napsal draceq
Odpověď od draceq na téma Stavba F5j větroně
Ano, přesně tak. Nicméně ony tam pravděpodobně nejsou pásky 0,3x20, ale 0,3x15, aby to šlo dělit čistě napůl a nebyl odpad (pokud se tedy bavíme o odtokovce na uších a kormidlech, odtokovka na středu má plných 30mm). Ty plány to chce brát místy v nepodstatných bodech trochu s rezervou, pokud je to v nich tedy jinak :whistle: ;) :)
Poslední úprava: 9 roky 8 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.380 sekund