- Obdržená poděkování: 0
Cumulus Reichard
11 roky 7 měsíce nazpět #13882
napsal paegas123
Odpověď od paegas123 na téma Cumulus Reichard
Podložku jsem měl připravenou z bukový překližky takže jestli se jednalo o promáčknutí tak to si myslim že by bylo OK.Ale nakonec jsem to teda udelal podle návodu a destičku teda sedýlko jsem dal origo bez zvýšení.
Motor budu teda osazovat 2830 na 3S a nějakjch 1200ot. Výrobce ještě nevím ale nechci uplnej šmejd ani nic drahého tak uvidim. Zatim se mi zamlouva značka Leopard.
Motor budu teda osazovat 2830 na 3S a nějakjch 1200ot. Výrobce ještě nevím ale nechci uplnej šmejd ani nic drahého tak uvidim. Zatim se mi zamlouva značka Leopard.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13939
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Cumulus Reichard
Hlavně dodrž návod v tom, že se při lepení směrovky mají udělat díry do trupu a do kýlovky vlepit uhlíkové tyčky. Při nalepení "natupo" směrovka na Cumulusu prostě nedrží, malinká kýlovka má moc malou styčnou plochu. Vyzkoušeno - Cumulus tedy bez směrovky (vlající za ním na lanku) sice celkem létá, ale asi se bez této zkušenosti obejdeš ![:-( :-(]()
Při dodržení návodu je vše OK. Výškovku mám přilepenou napevno bez šroubů, ale to je spíš o tom, zda tě rozebiratelnost trápí, napevno je to samozřejmě jednodušší.
Ad motor - pokud použiješ tříčlánek, tak si myslím, že velikost 2208(2826) úplně stačí, s 3s proudy a ztráty proti RCEK zvyklostem klesnou a tato velikost ani nebude příliš přetížená. Vhodné kV pro 3s odhaduji 1000-1200ot/V. Pokud chceš dvoučlánek, tak pak bych se připojil k Radkovi a dal raději o kus větší 2212 (2830) s kV kolem 1800.
Při dodržení návodu je vše OK. Výškovku mám přilepenou napevno bez šroubů, ale to je spíš o tom, zda tě rozebiratelnost trápí, napevno je to samozřejmě jednodušší.
Ad motor - pokud použiješ tříčlánek, tak si myslím, že velikost 2208(2826) úplně stačí, s 3s proudy a ztráty proti RCEK zvyklostem klesnou a tato velikost ani nebude příliš přetížená. Vhodné kV pro 3s odhaduji 1000-1200ot/V. Pokud chceš dvoučlánek, tak pak bych se připojil k Radkovi a dal raději o kus větší 2212 (2830) s kV kolem 1800.
11 roky 7 měsíce nazpět #13986
napsal paegas123
Ahoj tak už mám ocas hotový a snad OK. Držel jsem se přesně plánu a vypadá to že je to nejlepší co může být.
Ještě jednou k motoru, mohl bych mít za dobrou cenu tento co vy na to? www.hobbyking.com/hobbyking/store/__1811...Outrunner_Motor.html
Ještě jednou k motoru, mohl bych mít za dobrou cenu tento co vy na to? www.hobbyking.com/hobbyking/store/__1811...Outrunner_Motor.html
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13987
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Cumulus Reichard
Motor bez problému, je to jeden z těch co jsem doporučoval. Vrtuli bych vybral 9.5x5 (Aeronaut).
11 roky 7 měsíce nazpět #13988
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Cumulus Reichard
Podívejte se na stránky BIG HOBBY v Lanškrouně, mám to asi 200m od mé prodejny. Tam si určitě motor vyberete a za slušnou cenu. Navíc máte záruku.
Zdravím
Zdravím
11 roky 7 měsíce nazpět #13989
napsal paegas123
Aha promiň nějak jsem to přehlédnul. Beru teda SK3 DíkyPetr Dušek napsal: Motor bez problému, je to jeden z těch co jsem doporučoval. Vrtuli bych vybral 9.5x5 (Aeronaut).
Vygenerováno za 0.284 sekund