- Obdržená poděkování: 0
Stork 8X SL
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16359
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Stork 8X SL
Biaxiální tkanina... třeba něco takového
www.havel-composites.com/
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16363
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Stork 8X SL
Přesně jak píše Petr, jde o typ uhlíkové tkaniny. Dost možná je identická jako na F5J Perfectionu... Pod tím určitě Rohacell, další detaily skladby moc neřeším, od toho máme výrobce
10 roky 3 měsíce nazpět #16364
napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma Stork 8X SL
Aha - to známe a máme na nové VOP 2016
Příloha nebyla nalezena.
10 roky 3 měsíce nazpět #16365
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Stork 8X SL
Pokud někdo potřebuje kousky této tkaniny tak mám doma. Má váhu kolem 15g/m2. Možná??
- jiri kotrba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16366
napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma Stork 8X SL
Potřeboval bych pár kousků do větší obálky ( obálku pošlu do Lanškrouna s korunami ) na podlaminování např. spoje pod šrouby), atd.jiri.kotrba60@seznam.czAlois Hrabáček napsal: Pokud někdo potřebuje kousky této tkaniny tak mám doma. Má váhu kolem 15g/m2. Možná??
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16368
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Stork 8X SL
Jsou ruzne typy.
Opravdu "biaxialni" se spletena z pasku uhliku a sirce cca 20mm. Když to ještě nebylo, delal jsem to z jednosmerne. Strasna práce.
Ted se pouzivaji jiné. Jsou zhotoveny z rovingu, rozfoukanych na sirku třeba 40 mm. Pokladaji se vedle sebe. Jedna vrstva ma vlakna v jednom smeru, na ni je polozena druha vrstva, vlakna obvykle na 90 stupnu k první. BEZ propletani.
Jsou ruzne typy, které se lisi poctem vrstev, orientaci jejich vlaken, tloušťkou.
Vtip je v tom, ze všechna vlakna jsou orientovana v dokonale primce. Tak se vlastnosti vlaken vyuziji nejlíp.
Opravdu "biaxialni" se spletena z pasku uhliku a sirce cca 20mm. Když to ještě nebylo, delal jsem to z jednosmerne. Strasna práce.
Ted se pouzivaji jiné. Jsou zhotoveny z rovingu, rozfoukanych na sirku třeba 40 mm. Pokladaji se vedle sebe. Jedna vrstva ma vlakna v jednom smeru, na ni je polozena druha vrstva, vlakna obvykle na 90 stupnu k první. BEZ propletani.
Jsou ruzne typy, které se lisi poctem vrstev, orientaci jejich vlaken, tloušťkou.
Vtip je v tom, ze všechna vlakna jsou orientovana v dokonale primce. Tak se vlastnosti vlaken vyuziji nejlíp.
Vygenerováno za 0.307 sekund