Castle Talon 25

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16335 napsal kope
Castle Talon 25 vytvořeno kope
Uvažuju o osazení regulátoru Castle Talon 25 do větroně se 6 servy, pohon dvojčlánek, motor Turnigy D2826/2200 s vrtulí 8x5. Zkoušel jsem ten pohon (s jiným reglem samozřejmě) změřit a wattmetr ukazuje při plném plynu špičkový odběr 24,2 A. To už se mi zdá hodně blízko limitní hodnotě a nikde jsem pro Talon nenašel údaj o tom, jaký je špičkový proud (třeba pro 10s, 30s běhu). Provozujete někdo tenhle regl v podobném setupu nebo máte zkušenost s tím, co vydrží?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16338 napsal martin horák
Odpověď od martin horák na téma Castle Talon 25
Mám to samé na tuto sezónu v Tílii a taky by mě zajímalo jak to je s výdrží,aby to nespadlo. Martin

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16339 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Castle Talon 25
Martine, to co máš na fotce není Talon, ale "obyčejný" Castle Phoenix 25A, který má jenom 3A lineární BEC. Záleží na tom jak máš moc "žravá" serva, aby jim to stačilo??

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16340 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Castle Talon 25
S dvoučlánkem bude Phoenix 25 v pohodě, on má BEC sice lineární, ale docela poctivý. S tříčlánkem ale rizika narostou, to je principiální problém lineárního BEC...

Více
10 roky 3 měsíce nazpět - 10 roky 3 měsíce nazpět #16343 napsal martin horák
Odpověď od martin horák na téma Castle Talon 25
Mám tam 4x Servo Dymond D-47 a 2x Hitec 55 ,už jsem s tím lítal RCEK a nebyl jediný problém ,tak snad u 100 palcovky to nebude jiný.Samozřejmě dvou článek. Martin
Poslední úprava: 10 roky 3 měsíce nazpět

Více
10 roky 3 měsíce nazpět #16344 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Castle Talon 25
Jo a pro Mirka k "opravdovému" Talonu 25 - hele nic jsem neřekl a vše popřu, ale 40A v F5J vydrží :-)

Jinak 25A by měl vydržet trvale "do vybití baterky", viz popis u Ivana www.horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.aspx?objcislo=2360 .

Vygenerováno za 0.277 sekund