- Obdržená poděkování: 0
Altis Flight Manager - nedaří se mi instalace - prosím o radu
8 roky 5 dní nazpět #20438
napsal strip
Pokouším se instalovat AFM, v začátku instalace má snahu nainstalovat také "node.js". I když to povolím, instalce node.js nikdy neproběhne korektně a tím pádem ani nedojede instalace AFM.
Co dělám špatně? Může někdo poradit?
systém PC - Win 10
AFM ver. 4.2.0 , zkoušel jsem i starší 4.1.2
děkuji předem
Pavel
Co dělám špatně? Může někdo poradit?
systém PC - Win 10
AFM ver. 4.2.0 , zkoušel jsem i starší 4.1.2
děkuji předem
Pavel
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
8 roky 4 dní nazpět #20439
napsal pik
Odpověď od pik na téma Altis Flight Manager - nedaří se mi instalace - prosím o radu
když povoluješ ten node, tak ještě odfajfkni, že souhlasíš s podmínkama. Jinak mě nic nenapadá
8 roky 4 dní nazpět #20440
napsal strip
Odpověď od strip na téma Altis Flight Manager - nedaří se mi instalace - prosím o radu
To dělám, jinak by to ani instalaci nezahájilo...
Instalace pak běží, stáhne to soubory, instaluje a na konec se objeví hláška "rolling back", instalátor se stáhne a ohlási chybu. A je po slávě, vypne se i instalace AFM.
V manuálu ještě píšou, že by se měl předem nainstalovat "Microsoft .NET Framework" třeba tam chybí - ale instalace tohohle doplňku taky nějak nejde.
Každopádně dík za snahu.
P.
Instalace pak běží, stáhne to soubory, instaluje a na konec se objeví hláška "rolling back", instalátor se stáhne a ohlási chybu. A je po slávě, vypne se i instalace AFM.
V manuálu ještě píšou, že by se měl předem nainstalovat "Microsoft .NET Framework" třeba tam chybí - ale instalace tohohle doplňku taky nějak nejde.
Každopádně dík za snahu.
P.
Vygenerováno za 0.165 sekund