- Obdržená poděkování: 0
Prijīmač Futaba r6008hs
- Petr Heinrich
- Autor
- Pokročilý
-
Méně
Více
6 roky 11 měsíce nazpět #21904
napsal Petr Heinrich
Prijīmač Futaba r6008hs vytvořeno Petr Heinrich
Chtěl bych se zeptat zkušenějšīch, zda přijímač futaba r6008hs dokåže unēst napětí 8V. Návod píše 6V, ale v té době HV ještě asi nebylo...
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 11 měsíce nazpět #21905
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Prijīmač Futaba r6008hs
Obávám se, že ne, jak sám píšeš, tohle je RX staršího data, který s tímto nepočítá (ač je z vf hlediska pořád topclass).
Sice jsem v zahraničním fóru narazil na komentář, který funkci při 8V potvrzoval (on je v přijímači samozřejmě interní stabilizátor, který se uplatňuje i při 6V), ale je to zkrátka bez záruky a minimálně bude zmíněný stabilizátor "více topit".
Sám jsem to kdysi řešil, ale nějak jsem nenašel odvahu to provozovat s HV a raději jsem si do modelu s HV napájením dal nový 7008, který to má plně garantované.
Sice jsem v zahraničním fóru narazil na komentář, který funkci při 8V potvrzoval (on je v přijímači samozřejmě interní stabilizátor, který se uplatňuje i při 6V), ale je to zkrátka bez záruky a minimálně bude zmíněný stabilizátor "více topit".
Sám jsem to kdysi řešil, ale nějak jsem nenašel odvahu to provozovat s HV a raději jsem si do modelu s HV napájením dal nový 7008, který to má plně garantované.
- Petr Heinrich
- Autor
- Pokročilý
-
Méně
Více
6 roky 11 měsíce nazpět #21913
napsal Petr Heinrich
Odpověď od Petr Heinrich na téma Prijīmač Futaba r6008hs
Několik měsíců létám s tímto přijímačem na 7V a bez problémů. Dnes s Talonem 60 jsem cca hodinu létal na 8V. Přesto se ale trochu bojím, co to bude dělat právě za vysokých teplot 30°C a více. Takže se patrně vrátím na 6V. Proto byl dotaz, zda to někdo létá na HV delší dobu.
Vygenerováno za 0.267 sekund