F5J model HAWK 3.6 | GF a RCEV HAWK 25

Více
6 roky 4 měsíce nazpět - 6 roky 4 měsíce nazpět #22670 napsal Enjoy
Dnes jsem na to koukal na jiném webu ... akorát se to jmenuje TOMAHAWK AVIATION ZONDA F5J ( Každý máme svého špiona : - )
A ještě tady je pár fotek
Poslední úprava: 6 roky 4 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
6 roky 4 měsíce nazpět #22673 napsal bohuslav majercik
Boli doby keď výrobcovia by iné meno na svoj model nikdy nenastriekali , ale doba sa asi mení ......

Více
6 roky 4 měsíce nazpět #22674 napsal Tomas Hruby
No nevím, řekl bych, že zrovna v CZ i SK bych velmi snadno našel příklady, kdy výrobce své jméno úplně potlačil a vyráběl pouze pod cizím už pěkně dávno... Třeba elektry Surprise, ale najde se toho o dost více.

Zrovno v tomto fakt měnící se dobu nevidím :-(

Více
6 roky 4 měsíce nazpět #22675 napsal bohuslav majercik
No vyrábať pre iného výrobcu jeho model je niečo iné ako vymyslieť si vlastný model a potom ho vyrábať pod iným menom .

Více
6 roky 2 měsíce nazpět #22838 napsal sgames
Sice soutěžit nemůžeme, ale nové "ptáče v hnízdě" se vychovat musí :-D
jen co to trošku okoutknu a dám do kupy, tak se o info podělím.

Zabaleno perfektně :) A jako bonus dostalo dítě skvělou hračku ... hromadu pěnovky :)

Příloha nebyla nalezena.

Krasavec !

Příloha nebyla nalezena.

Více
6 roky 2 měsíce nazpět #22840 napsal Moky
Jsem na tom podobně. Ve čtvrtek mi domů dorazila krabice s perfektně zabaleným modelem. HAWK 3,6 GF. Oproti loňskému typu v podstatě nezůstal kámen na kameni. Nový štíhlý a velmi lehký trup, nová kormidla a předělané křídlo s velkými klapkami, větším vzepětím (jsou dodávány dvoje spojky o různém sklonu), Křídlo bylo na moje přání i osazeno servy. K modelu jsou i obaly na křídla a kormidla a také balast. A dovolím si jednu poznámku - objednáno koncem února a 27. března bylo éro doma, dle domluvy, bez výmluv a odkladů. To není jako u jednoho nejmenovaného českého výrobce!

Vygenerováno za 0.183 sekund