- Obdržená poděkování: 0
Balza (balsa)
4 roky 11 měsíce nazpět #24154
napsal Beseda
Balza (balsa) vytvořeno Beseda
Sice tady nestaví klasicky modely moc lidí, přesto si sem budu psát a taky se i ptát.
Mám opravdu skvělé zásoby téměř všech rozměrů lehké balzy. Ale 1,5 mm silnou používám na svých letadlech nejvíc. Třeba na Siri je jich jenom na křídle 20+ ks. No a na další jich potřebuji taky hodně. Jenomže jsem zjistil že 1,5 mm mi dochází. Zbylých 8 kusů nebude zdaleka stačit.
Tady je moje otázka. Nevíte kde koupit 1,5 x 100 x 1000 mm lehkou balzu? Tak 30 kusů? Obchody jsou dost vyprodané a pila star taky nemá nic skladem.
Děkuji.
Mám opravdu skvělé zásoby téměř všech rozměrů lehké balzy. Ale 1,5 mm silnou používám na svých letadlech nejvíc. Třeba na Siri je jich jenom na křídle 20+ ks. No a na další jich potřebuji taky hodně. Jenomže jsem zjistil že 1,5 mm mi dochází. Zbylých 8 kusů nebude zdaleka stačit.
Tady je moje otázka. Nevíte kde koupit 1,5 x 100 x 1000 mm lehkou balzu? Tak 30 kusů? Obchody jsou dost vyprodané a pila star taky nemá nic skladem.
Děkuji.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
4 roky 11 měsíce nazpět #24155
napsal Clouseau
Odpověď od Clouseau na téma Balza (balsa)
4 roky 11 měsíce nazpět #24157
napsal pik
Odpověď od pik na téma Balza (balsa)
A nebude to ta pila star, o které Martin píše, že nemají skladem nic?
4 roky 11 měsíce nazpět #24158
napsal rodzr
Odpověď od rodzr na téma Balza (balsa)
Myslím, že bych ti mohl pomoci. Otázka je, odkud jsi. Já Česká Lípa. 0,8, 1, 1,5 mm, dvojku, šestku a 8 mm mám ve větším množství než malém...
4 roky 11 měsíce nazpět #24159
napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma Balza (balsa)
Mám nedostatek pouze 1,5 mm. Ostatních mám na spoustu let dopředu.
Povedlo se mi domluvit s jedním prodejcem, prý najde 30 kusů a pošle mi je. Pokud to nedopadne, ozvu se.
Děkuji za nabídky a pomoc.
Povedlo se mi domluvit s jedním prodejcem, prý najde 30 kusů a pošle mi je. Pokud to nedopadne, ozvu se.
Děkuji za nabídky a pomoc.
Vygenerováno za 0.412 sekund