- Obdržená poděkování: 1
Jumper T-pro nebo commando 8
3 roky 6 měsíce nazpět #25055
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Jumper T-pro nebo commando 8
hm, to jsem teda zklamán
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
3 roky 6 měsíce nazpět #25057
napsal sgames
Navážu na diskusi :
RadioMaster Zorro
horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.aspx?objcislo=3961
Proč toto použitelné je, ale ty nahoře ne ?
RadioMaster Zorro
horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.aspx?objcislo=3961
Proč toto použitelné je, ale ty nahoře ne ?
3 roky 6 měsíce nazpět - 3 roky 6 měsíce nazpět #25058
napsal DNA
Odpověď od DNA na téma Jumper T-pro nebo commando 8
Budu se snažit být stručný.od 9.září podporuje ELRS full 16 pwm kanálů.V kombinaci Double ELRS Rx a desky od Matek je to velmi dobře použitelné s tím že Rx může být na jiném vhodnějším místě pro příjem než samotný rozvod PWM pro serva.Pokud chce někdo plug and play tak nechť opustí myšlenku ELRS.Ty game Tx jako Iflight nebo Jumper T-pro samozřejně trimy mají.To jsou ty dva mrňavé joysticky vlevo a v pravo pod gimbaly.Dle mě lepší řešení než u Frsky XLite.Trimy nemají Tx od Betfpv a Radiomaster T8 Lite.
Pokud jde o Zorro tak z těch možností o které se zajímáš je to nejlepší volba.I gimbaly už jsou v základu použitelné a menší baterie nemusí být limitujícím faktorem.Možná bude dobré se zeptat třeba na RCmanii a nebo jestli chceš tak klidně napiš SZ.Zorro i ELRS provozuji.
Pokud jde o Zorro tak z těch možností o které se zajímáš je to nejlepší volba.I gimbaly už jsou v základu použitelné a menší baterie nemusí být limitujícím faktorem.Možná bude dobré se zeptat třeba na RCmanii a nebo jestli chceš tak klidně napiš SZ.Zorro i ELRS provozuji.
Poslední úprava: 3 roky 6 měsíce nazpět
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
3 roky 6 měsíce nazpět #25059
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Jumper T-pro nebo commando 8
Hele a fakt se ti chce v trupu velikosti RCEV provozovat ELRS? Reálně buď víc RXů, nebo PWM converter, kde trčí konektory do všech stran (jako třeba u jinak hezké přídavné desky Mateku), nebo kabeláže z jednoho konce modelu na druhý - to je fakt reálně nesmysl... Do motoráku absolutně v pohodě, ale dávat to do Prestige či Panthera fakt nechceš ![:-( :-(]()
Tohle tu Alešovi celou dobu píšu - ELRS je jako přenosový protokol geniální (lepší než Futaba i JETI) , od verze 3.0 je problém s počtem kanálů vyřešený, ale prostě k tomu zatím není žádný přijímač rozumně použitelný v modelech kategorií, o kterých se tu bavíme... Za mne škoda, sám bych si s chutí do rádia ELRS modul cvakl (mám tu možnost), ale když není, tak holt není![:-( :-(]()
Jakmile se něco rozumného objeví, tak budu dost možná mezi prvními, kdo to opravdu reálně v F5J zkusí, sleduji dost intenzivně
Tohle tu Alešovi celou dobu píšu - ELRS je jako přenosový protokol geniální (lepší než Futaba i JETI) , od verze 3.0 je problém s počtem kanálů vyřešený, ale prostě k tomu zatím není žádný přijímač rozumně použitelný v modelech kategorií, o kterých se tu bavíme... Za mne škoda, sám bych si s chutí do rádia ELRS modul cvakl (mám tu možnost), ale když není, tak holt není
Jakmile se něco rozumného objeví, tak budu dost možná mezi prvními, kdo to opravdu reálně v F5J zkusí, sleduji dost intenzivně
3 roky 6 měsíce nazpět #25060
napsal sgames
Prďme ne elrs, bavme se o joypadu a 4v1 klasické letecké vysílací - přijímací technologii. Viz např právě radiomaster zoro u horejsiho
3 roky 6 měsíce nazpět #25061
napsal DNA
Odpověď od DNA na téma Jumper T-pro nebo commando 8
Jen jednu poznámku k pwm desce Matek.Konektory nejsou osazeny takže budou trčet tam kam ty chceš nebo tam budou rovnou zapájené servokabely nebo serva přímo bez konektoru.Jak je libo.Znovu opakuji že ELRS není v současné době plug and play....a prdíme na to. :)Potrvrzuji to co psal Tomáš.Vybrat dobrý Rx pro 4in1 Zorro je skoro nemožné.
Vygenerováno za 0.377 sekund