Q11, Daidal, Ambrosia a iné

Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3681 napsal Jiří Veselovský
A na závěr malá statistika.
Ve 12 členném finále letěly Daidalové 4 (víc jich v Pace myslím nebylo) a jejich umístění je zde:

1. Luděk N. st.
2. Milan Ch.
6. já
7. Martin H.

Ve výsledkovce je vidět, jak jedním pokaženým, ale měřeným, přistáním (a zrovna když na tom sakra záleží) se dá propadnout až do hlubin pořadí (viz já).

P.S.
Za reklamu přikládám pro výrobce číslo mého účtu (................./0300). :P

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3721 napsal Petr Šrámek
Jak si vedl Daidalos v sobotu na soutěži v Hořicích, u nás dost foukal vítr, jak obstál ve větru?

Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3725 napsal Jiří Veselovský

Petr Šrámek napsal: Jak si vedl Daidalos v sobotu na soutěži v Hořicích, u nás dost foukal vítr, jak obstál ve větru?

Petře, v Hořicích to fučelo o 106, viz údaj na výsledkovce.

Umístění Daidalů bylo opět dobré, ale v daném počasí byl problém využít jinak velmi dobré letové vlastnosti. Ovšem podobně na tom byly i Ambrosie, Q 11 a další. :cry:

Takže opět statistika dvou 8 členných finálových letů:
1. Radek N. Maxx
2. Luděk N. Daidalos
3. Martin P. ml. Daidalos
4. Honza M. Ambrosie
5. Vláďa Č. Brďas
6. já Daidalos
7. Mirek Č. Q 11
8. Milan Ch. Daidalos

A ještě poznámka na konec. Pokud vezmeme Daidala (to samé platí ale o Ambrosii a některých dalších), tak je to určitě skvělé sportovní nářadí, o tom není pochyb. Dlužno ale podotknout, že to zdaleka není předplatenka na skvělá umístění, je to jen prostředek, který ten vytčený cíl pomůže snáz splnit. Hmmm, u někoho.

Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3729 napsal Radek Novotny
Jo, pravda, slušné sportovní nářadí je třeba...
Základ je, aby kvalita sportovního nářadí neomezovala výkony pilota, vše ostatní je už jen na pilotovi, aktuálních podmínkách, a troše náhody/štěstíčka.
V této konstalaci neexistuje model, který by kvalitou výrazně přečníval nad ostatní, ale je tu skupina kvalitních strojů, které uvedené požadavky na kvalitu splňují... viz. Jirkovo seznam výše... ;) A do těch nepatří rozhodně jen módní plasťáky, ale i vlastní domácí produkce, ať plasťáková, tak i balsová. A s nimi se dá slušně zalétat kdykoliv a kdekoliv. A pokud se to NÁHODOU nepovede, nemělo by to být vinou stroje... :D
A taky je třeba si uvědomit, že špička dobrých pilotů i strojů se dost rozšiřuje, a tím i míst ve finále bude stále méně a méně než potenciálních zájemců. Proto mi statistika typu "jak si vedly 'Daidaly..." připadají poněkud zavádějící. To bysme třeba mohli místo statistiky úspěchu Daidalů příště vést tabulku i jako: :lol:

FInálová účast:
100% všech Maxxů ve finále
100% všech Q-11 ve finále
50% všech Ambrosií ve finále
40% všech Daidalů ve finále

A z toho cca 15% všech Daidalů zničeno... :lol:

Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3734 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Q11, Daidal, Ambrosia a iné
no ono je treba si vsimat i toho, ze se prodalo hooodne daidalu na tuto sezonu, a z dosavatnich vysledku se takrka nic nezmenilo.

na spici jsou porad ti sami :-D

tim chci rici,ze to opravdu velmi velmi zalezi na pilotovi.

Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3740 napsal Petr Šrámek
Díky za info, možná jsem položil špatně otázku, jen mě zajímalo zda si Daidalos poradí v klidném a i ve větrném počasí. Proto jsem porovnával tyto dve poslední soutěže.
Jirka mi odpověděl, dík.
Je mi jasné, že nestačí vlastnit super model na dobré výsledky, ale že se na nich hlavně podílí pilot se svými zkušenostmi a někdy pomuže i štěstí.

Vygenerováno za 0.205 sekund