náhon motýla pruzinka - lanko

Více
15 roky 10 měsíce nazpět #2265 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma náhon motýla pruzinka - lanko

Radim Barč napsal: Pokud to funguje u házedla při odhozu, mělo by to fungovat i tady. Taky to testnu.

to je fakt,tam pusobi urcite mnohem vetsi sily. mam sice zatim jen tak pul hodiny s timto systemem,ale zmaklo to rychly sestup, přemet , přelety, fofrem dolu na brzdach atd.. a vše ok.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 10 měsíce nazpět #2266 napsal Ivan Horejsi
Hlavne nedavejte pruzinu na natazeni. Ta na rychlosti nestaci. Stalo mne to diru do povrchu Rane, hazedlo se ritilo stremhav a ja se zajmem prihlizel, zkousel jsem tahat ale zadna reakce.

Více
15 roky 10 měsíce nazpět #2267 napsal Karol Chyba
Aleši musí byť LANKO z gitary? ak by som použil kevlarovú niť aká hrúbka alebo ťah by mala zniesť. Bol som pozrieť najtenšiu akú mali bolo tam číslo 8 a zniesla 6,5kg stačilo by to?

Více
15 roky 10 měsíce nazpět #2268 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma náhon motýla pruzinka - lanko
ivan : no ja si myslim ze zase prave naopak .. kdyby se mi treba lanko utrhlo,rozvazalo,rozlepilo,prebrousilo o trubku tak se mi vyskovka automaticky zvedle a ero bude houpat ... to se mi zda lepsi nez naopak. nehlede na to,ze naopak to treba napr u mne udelat neslo, nejen kvuli "pantikum" ale take jak dostat nit nahoru ??

karol : no co ja vim,tak pouzivaji struhu s kytary od prumeru 30 do 45 .. ja mam 36 (struha H) a vypada to dost silne, az moc rekl bych :) a provazek nevim, radim rikal ze nejaka kevlarova nit,co ma tah 20 kg.

Více
15 roky 10 měsíce nazpět #2269 napsal Radim Barč
Na torzní pružinu mám připraveny struny od 0,3-0,6mm, jako táhlo kevlarovou nit o průměru 0,2mm s udávanou pevností 15kg.

Více
15 roky 10 měsíce nazpět #2270 napsal Zbyněk Smola
Aleši uvažovol jsem přesně jako ty (pokud se lanko utrhne), ale asi mám slabou pružinku. U druhého éra mi to ještě neudělalo.
Dávám dvě nitě pro jistotu, váha 00nic. Na nitě si zajděte do rybářských potřeb, naměří vám na metry(dynema,či jiné šňůry k vláčení, různé kaprové nedoporučuju). Váha je na ocase znát, každý gram dobrý.

Vygenerováno za 0.219 sekund