- Obdržená poděkování: 0
software pro organizaci soutezi
- Petr Cejnar
- Expert
-
Méně
Více
16 roky 8 měsíce nazpět #302
napsal Petr Cejnar
Odpověď od Petr Cejnar na téma software pro organizaci soutezi
Rád bych oslovil Jirku Veselovského a Aleše Krátkého. Jirku aby mojí žádost podpořil a Aleše bych chtěl požádat zda by bylo možno získat jeho program. Velmi rád bych jej porovnal s tím co my máme a co používáme na soutěžích LMK Týnec nad Sázavou. Jirka jistě z pozice soutěžícího, účastníka našich soutěží by mohl ještě doplnit.
Děkuji Petr Cejnar
Děkuji Petr Cejnar
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
16 roky 8 měsíce nazpět #304
napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma software pro organizaci soutezi
Petře, to zařídím přes soukromou poštu.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
16 roky 8 měsíce nazpět #306
napsal Petr Dušek
Nejdříve chci Alešovi poděkovat, za poskytnutí programu. Jenom si dovolím připomínku, že ta poznámka o starém NB má taky svou odvrácenou tvář, na novém NB s Win. Vista jsem prográmek zatím nerozchodil (na XP běží bez problému). Pokud je to možné, prosím o radu, jak toto provést.
Odpověď od Petr Dušek na téma software pro organizaci soutezi
Aleš Krátký napsal: HW narocnost je minimalni.stary notebook nema problem program rozjet.
Nejdříve chci Alešovi poděkovat, za poskytnutí programu. Jenom si dovolím připomínku, že ta poznámka o starém NB má taky svou odvrácenou tvář, na novém NB s Win. Vista jsem prográmek zatím nerozchodil (na XP běží bez problému). Pokud je to možné, prosím o radu, jak toto provést.
16 roky 8 měsíce nazpět #307
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma software pro organizaci soutezi
pro vsechny :
program muzu poskytnout,ale musim sepstat nejaky navod jak na neho,pac ja to vesmes vysvetluju osobne na soutezi,a proto zadny navod neni,ale na druhou stranu to snad tak slozite zase neni![:-D :-D]()
ad narocnost : ve WIN VISTA program samozrejmne jede taky,ale ve verzi bez zvuku,nebot tam byl problem s DirectX ktere zvuky prehravaji. nicmene i tento problem je snadno resitelny, ale jako na potvoru si na to nikdy na louce nevzpomenu z hlavy, a navod mam samozrejme na netu
(pouzivam zvuky prez knihovnu z enginu v ekterem delame hru s rc modely)
jinak urcite by ti dal info o programu radim barc, nebo kluci z hranic (tem jsem to ukazoval na mistraku) a myslim ze se tam i pouzivala na soutezi nejaka ranna verze.
program muzu poskytnout,ale musim sepstat nejaky navod jak na neho,pac ja to vesmes vysvetluju osobne na soutezi,a proto zadny navod neni,ale na druhou stranu to snad tak slozite zase neni

ad narocnost : ve WIN VISTA program samozrejmne jede taky,ale ve verzi bez zvuku,nebot tam byl problem s DirectX ktere zvuky prehravaji. nicmene i tento problem je snadno resitelny, ale jako na potvoru si na to nikdy na louce nevzpomenu z hlavy, a navod mam samozrejme na netu
(pouzivam zvuky prez knihovnu z enginu v ekterem delame hru s rc modely)jinak urcite by ti dal info o programu radim barc, nebo kluci z hranic (tem jsem to ukazoval na mistraku) a myslim ze se tam i pouzivala na soutezi nejaka ranna verze.
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 2
16 roky 8 měsíce nazpět #316
napsal Radim Barč
Odpověď od Radim Barč na téma software pro organizaci soutezi
Mohu potvrdit, že program po malých úpravách šlapal výborně a na konci sezóny mu už nebylo co vytknout. Dokonce jsem i já, počítačový analfabet, některé věci s Alešem dolaďoval.
Obsluha programu je jednoduchá a byly přidány podmínky pro nechtěné "kliky".
Obsluha programu je jednoduchá a byly přidány podmínky pro nechtěné "kliky".
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
16 roky 8 měsíce nazpět #318
napsal Jiří Veselovský
Radime, tvoje potvrzení kvality programu mi úplně stačí. Teď už bych to nechal na Alešovi, jakou zvolí formu pro šíření.
Aleši, byl bych ale rád, pokud bys to tady sdělil. Děkuji.
Odpověď od Jiří Veselovský na téma software pro organizaci soutezi
Radim Barč napsal: Mohu potvrdit, že program po malých úpravách šlapal výborně a na konci sezóny mu už nebylo co vytknout.
Radime, tvoje potvrzení kvality programu mi úplně stačí. Teď už bych to nechal na Alešovi, jakou zvolí formu pro šíření.
Aleši, byl bych ale rád, pokud bys to tady sdělil. Děkuji.
Vygenerováno za 0.286 sekund