daidalos

Více
15 roky 3 měsíce nazpět #3443 napsal Lubomír Vaňura
Odpověď od Lubomír Vaňura na téma daidalos
:lol: slyšel jsem alešku že si začal zbrojit na novou sezonu s novou serií. 8-) Teď se uvidí . Jak jsem to počítal tak celkem za sezonu budu mít kolem 30 závodů což je dost . :twisted: ale naopak mám nové 2 Pike perfecty tak na sezonu budu připraven ;) . Ale jak to zvládnem všechno tak to se uvidí. :mrgreen:

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 3 měsíce nazpět #3444 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma daidalos
s jakou novou serii ? ja totiž zádne nové éro nemam,mam porad stareho daidala z minuleho roku (kdyztak PM [soukromá zpráva] ne tady)
jo zavodu je dost .. o tom žadna. jsem zvedavy jak rychle rozsekas ty Pájky :)

Více
15 roky 3 měsíce nazpět #3460 napsal martin horák
Odpověď od martin horák na téma daidalos
Zasypat pásku pudrem je dobrý ,ale stalo se mi přímo i daidala že se páska namočila při zalétávání v tomhle počasí a druhý den jsem šel lítat znovu a jedno křidélko mi nefungovalo.Myslel jsem že odešlo servo,než jsem přišel na to, že přilepená páska na křídle zamezila pohybu křidelka .Takže jsem uvolnil pásku a lehce promáznul krémem a problém byl vyřešen.Martin H.

Více
15 roky 3 měsíce nazpět #3461 napsal Zbyněk Smola
Odpověď od Zbyněk Smola na téma daidalos
Já nemaje pudru jsem použil škrob, zatím se mi to nepřilepilo ani v létě. Už mám tak druhé křídla. Chce to práškem nešetřit a případně jej i na izolepu přimáčknout. Ovšem může záležet i na typu pásky.

Vygenerováno za 0.163 sekund