Co byste si koupili za letadlo na nové F5J FAI?

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6527 napsal sgames
jo ty fotky jsou fakt masakralna velke.jinak mas uz nejake letove srovnani s ostatnimi modely ?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 3 měsíce nazpět - 14 roky 3 měsíce nazpět #6528 napsal Lubomír Vaňura

Aleš Krátký napsal: jo ty fotky jsou fakt masakralna velke.jinak mas uz nejake letove srovnani s ostatnimi modely ?

Aleši tento týden budu s futturou carbon I lítat s altim a dám jsem výsledky a graf. Z posledního letu jsem měl za podmínek : Oblančno , větr 3-4m/s , Teplota -4°C , výška 126m za 30s motoru a kluz byl 13:01 min. Plošné zatížení modelu je 12,63g/dm2 a váha modelu je 1250g ready to fly :) :roll: :idea: při rozpětí 380cm
Poslední úprava: 14 roky 3 měsíce nazpět

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6529 napsal sgames
cisla jsou cisla, spise me zajma primo porovnani stroj VS stroj.
podminky totiz ovlivni desne moc "padaci graf"

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6530 napsal Lubomír Vaňura

Aleš Krátký napsal: cisla jsou cisla, spise me zajma primo porovnani stroj VS stroj.
podminky totiz ovlivni desne moc "padaci graf"

Ano Aleši mám domluvené s Malčíkama že to otestujem v březnu letové vlastnosti a porovnání kluzu a opadání v letu ;) :roll: :arrow: :geek: s Perfectem :) ;)

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6667 napsal Bohuslav Reichard
Můj nový model. Cirrus pro kategorii F5J. Rozpětí 3370mm.

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6690 napsal Lubomír Vaňura

Bohuslav Reichard napsal: Můj nový model. Cirrus pro kategorii F5J. Rozpětí 3370mm.

Jak říkám . Vždy rozhodnou závody a potom můžeme polemizovat :) ;) :idea: vypadá to slušně a kdy budou první závody ,kde budu moct shlédnout? :D Letošní sezóna bude naperdovaná samími novinkami :D :geek: :idea:

Vygenerováno za 0.363 sekund