Co byste si koupili za letadlo na nové F5J FAI?

Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5838 napsal Jaroslav Nezhyba
Dnes jsem navštívil B.Reicharda v jeho vývojovém středisku.Mile mne překvapil-v prototypu má letuschopný F5J FAI model r.3000mm -mírně podobný Magikovi.Technologie stavby totožná-na pohled sympatický a líbivý model- i tudy možná vede cesta k F5J FAI.Pro méně solventní modeláře ideální řešení.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5839 napsal Tomas Hruby

Jaroslav Nezhyba napsal: Dnes jsem navštívil B.Reicharda v jeho vývojovém středisku.Mile mne překvapil-v prototypu má letuschopný F5J FAI model r.3000mm -mírně podobný Magikovi.Technologie stavby totožná-na pohled sympatický a líbivý model- i tudy možná vede cesta k F5J FAI.Pro méně solventní modeláře ideální řešení.

S Reichardem jsem také něco probíral... Jinak já řeším "ekonomické" F5J pro kluka a vedle případné dohody s Reichardem dost vážně přemýšlím and tím, že mu přeci jen koupím ten polský High-Aspect 3,1m - létat to bude úplně určitě a cena je taky snesitelná (zejména když výbavu dokážu dát dohromady kompletně z domácích zásob).

Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5840 napsal sgames
to se nam to roji modely pro F5J jako houby po dešti :)

Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5841 napsal Tomas Hruby

Aleš Krátký napsal: to se nam to roji modely pro F5J jako houby po dešti :)

Mimochodem - do slabšího větru vůbec nebude marný Scorpion, zejména pokud se potvrdí přínos "crosstail".
Scorpion je na "taktické létání" velmi použitelný a v momentu, kdy odpadne handicap nižší stoupavosti kvůli větší hmotnosti, jeho zajímavost jen naroste.

Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5842 napsal sgames
no skorpikovi chybi jedna zasadni vec .. asi 1,5 metru

Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5843 napsal pavol polonec
jasne :)
vetsi je lepsi :mrgreen:
mozem potovnat maly out s 4metrovkou ,porovnavas neporovnatelne

Vygenerováno za 0.437 sekund