- Obdržená poděkování: 0
Co byste si koupili za letadlo na nové F5J FAI?
- Jaroslav Nezhyba
- Expert
-
Méně
Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5838
napsal Jaroslav Nezhyba
Odpověď od Jaroslav Nezhyba na téma Co byste si koupili za letadlo na nové F5J FAI?
Dnes jsem navštívil B.Reicharda v jeho vývojovém středisku.Mile mne překvapil-v prototypu má letuschopný F5J FAI model r.3000mm -mírně podobný Magikovi.Technologie stavby totožná-na pohled sympatický a líbivý model- i tudy možná vede cesta k F5J FAI.Pro méně solventní modeláře ideální řešení.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5839
napsal Tomas Hruby
S Reichardem jsem také něco probíral... Jinak já řeším "ekonomické" F5J pro kluka a vedle případné dohody s Reichardem dost vážně přemýšlím and tím, že mu přeci jen koupím ten polský High-Aspect 3,1m - létat to bude úplně určitě a cena je taky snesitelná (zejména když výbavu dokážu dát dohromady kompletně z domácích zásob).
Odpověď od Tomas Hruby na téma Co byste si koupili za letadlo na nové F5J FAI?
Jaroslav Nezhyba napsal: Dnes jsem navštívil B.Reicharda v jeho vývojovém středisku.Mile mne překvapil-v prototypu má letuschopný F5J FAI model r.3000mm -mírně podobný Magikovi.Technologie stavby totožná-na pohled sympatický a líbivý model- i tudy možná vede cesta k F5J FAI.Pro méně solventní modeláře ideální řešení.
S Reichardem jsem také něco probíral... Jinak já řeším "ekonomické" F5J pro kluka a vedle případné dohody s Reichardem dost vážně přemýšlím and tím, že mu přeci jen koupím ten polský High-Aspect 3,1m - létat to bude úplně určitě a cena je taky snesitelná (zejména když výbavu dokážu dát dohromady kompletně z domácích zásob).
14 roky 7 měsíce nazpět #5840
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Co byste si koupili za letadlo na nové F5J FAI?
to se nam to roji modely pro F5J jako houby po dešti
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5841
napsal Tomas Hruby
Scorpion je na "taktické létání" velmi použitelný a v momentu, kdy odpadne handicap nižší stoupavosti kvůli větší hmotnosti, jeho zajímavost jen naroste.
Odpověď od Tomas Hruby na téma Co byste si koupili za letadlo na nové F5J FAI?
Mimochodem - do slabšího větru vůbec nebude marný Scorpion, zejména pokud se potvrdí přínos "crosstail".Aleš Krátký napsal: to se nam to roji modely pro F5J jako houby po dešti
Scorpion je na "taktické létání" velmi použitelný a v momentu, kdy odpadne handicap nižší stoupavosti kvůli větší hmotnosti, jeho zajímavost jen naroste.
14 roky 7 měsíce nazpět #5842
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Co byste si koupili za letadlo na nové F5J FAI?
no skorpikovi chybi jedna zasadni vec .. asi 1,5 metru
- pavol polonec
- Expert
-
Méně
Více
14 roky 7 měsíce nazpět #5843
napsal pavol polonec
Odpověď od pavol polonec na téma Co byste si koupili za letadlo na nové F5J FAI?
jasne ![:) :)]()
vetsi je lepsi :mrgreen:
mozem potovnat maly out s 4metrovkou ,porovnavas neporovnatelne
vetsi je lepsi :mrgreen:
mozem potovnat maly out s 4metrovkou ,porovnavas neporovnatelne
Vygenerováno za 0.437 sekund