Jaký předpokládáte vývoj?

Více
16 roky 8 měsíce nazpět #82 napsal Tomas Hruby
Ahoj Radime, jen malinko doplním - Scorpiona ještě nemám v provozu, ale porovnávám MiniCorado s Ambrosií 222cm - myslím si, že to k určitému posouzení velký-malý taky napomůže.
Ad MiniCorado - je to hodně o seřízení, mě to začalo uspokojivě létat až po značné úpravě diferenciace motýla a doladění dalších věcí, teď už mi ten model zvolna začíná vyhovovat. Ideální letadlo to určitě není, na druhé straně ale nejsem ani přesvědčen, že je horší než nějaké "modernější F3K" - vzletovka 500g je na štíhlejší F3K už docela dost, zatímco MiniCoradu s dost velkou plochou a poměrně tlustým profilem to celkem vyhovuje. Ideál by asi bylo moderní štíhlé F3K, ale protažené tak na těch zde zmíněných 180cm...

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
16 roky 8 měsíce nazpět #84 napsal Jiří Veselovský
Tomáši, v Holíči lítal jeden slovenský borec s Fireworksem (teď jsem ty angličtině teda dal) právě s nataženým rozpětím na cca 180 cm. Dostal se do finále.
Poznámka na okraj. O penězích za ty křídla jsme se raději nebavili.
Našel jsem i fotku. Po zvětšení je dobře vidět a je to druhý model od tebe po tvé pravé ruce.
f5jfun.com/euro2009/holicgrup3_2.jpg

Více
16 roky 8 měsíce nazpět #85 napsal Tomas Hruby
Jirko pro upřesnění - ten Fireworks nemá 180cm, ale rovné 2 metry - je to tohle: www.pcm.at/english/2m-HLG/index.html . Ten model by mimochodem měl být ke konci roku dostupný i rovnou jako elektroverze (slovák to měl kombinováno s trupem Ambrosie). Určitě to je zajímavé řešení, taky jsem to zvažoval.

Více
16 roky 8 měsíce nazpět #92 napsal Radim Barč
Tome, já taky nepokládám to házedlo za ideál. Ten profil je opravdu tenký a těch 500g sotva "unese". Debatovat tady můžeme o čemkoliv, stejně až praxe ukáže co bude dál. Vždyť si vem tu skladbu modelů ve finále v Paskově, konstrukční model o rozpětí asi 170cm, Scorpion, Ambrosia, nějaký malý svahák, kolega s Trumf 8 a myslím, že ještě jeden Scorpion. Vždyť do finále se prakticky dostal zástupce každé kategorie modelů. A i kdyby nebyl Scorpík to pravé, že je krásný mu nikdo nevezme ;) .
Radim

Více
16 roky 8 měsíce nazpět #93 napsal Tomas Hruby

Radim Barč napsal: A i kdyby nebyl Scorpík to pravé, že je krásný mu nikdo nevezme ;)

Já jo - mě se totiž Scorpion vůbec nelíbí, v některých ohledech je až hnusný :( A jak jsem psal - Scorpiona mám, takže mě opravdu nikdo nemůže podezírat z nějaké závistivé zaujaté reakce - mám ho proto, že věřím v dobrou výkonnost (minimálně v určitých podmínkách), ale esteticky mě tedy až tak moc nenadchl :roll:

Více
16 roky 8 měsíce nazpět #94 napsal Radim Barč
Aby se nám všem ještě líbily stejné modely....
Mi na něm třeba vadí to, že je na svoji velikost špatně viditelný. Není to jen můj postřeh, shodlo se na tom dost lidí, ale Ambrosia na tom není o moc lépe.

Vygenerováno za 0.261 sekund