Dragonfly Pro od Valenty pro F5J

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6303 napsal Tomas Hruby
Profil by měl být ten klasický Selig SD7037 - tohle bohužel není moc velký zázrak. Hloubka je 245mm, tloušťka zhruba 24mm (jen pravítkem,šupléru jsem líný tahat, sorry).

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6310 napsal Petr Dušek
Dík za informaci. Křídlo se mi na fotce zdálo dost štíhlé, ale jestli je to 245mm, tak klidně to svoje udělám 250, to bude akorát ;) .
Profil SD7037 nemusí být žádná tragedie, pronikavostí proti větru jistě vynikat nebude, ale jinak určitě fungovat bude... je to taková F3J klasika posledního desetiletí minulého století :D .

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6316 napsal Tomas Hruby
Shock má u kořene tuším 252mm, takže s 250mm jsi zcela v průměru :D

Ad profil - o tom, že SD7037 fungovat bude přiměřeně nepochybuji, je to spíš jen takové postesknutí, že kdyby to člověk dělal sám od nuly, tak by se dala udělat o poznání účinnější profiláž bez velkého nárůstu pracnosti...

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6322 napsal Tomas Hruby
Ad Dragonfly - tak jsem zase převažoval (vybavení dále pokročilo) a těch 1900g už beru jako prakticky jistotu, tohle vypadá dobře :-)

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6864 napsal Tomas Hruby
Tak jsme to dnes konečně zalétali - hmotnost 1913g, za letu v pohodě.
Pohon je nakonec Mega 16/15/2 s převodovkou Kontronic a vrtulí RFM 12,5x8 - stoupá více než můj Shock a pohonná jednotka je přitom lehčí - dobré...

Na fotkách to vypadá, jako že se modely mají rády, nicméně zálet skončil srážkou za letu, takže tam asi nějaké rodinné napětí bude :D Naštěstí ale Shock naprosto bez škrábnutí a Dragonfly jen za letu přišel o winglet na konci křídla, jehož přilepení je banální...

Více
14 roky 1 měsíc nazpět #7033 napsal Tomas Hruby
Dnes jsme na Písnici nafotili letové snímky - galérie je zde: picasaweb.google.com/1099601370 ... nFlyProF5J

Vygenerováno za 0.217 sekund