- Obdržená poděkování: 0
Dragonfly Pro od Valenty pro F5J
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6303
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Dragonfly Pro od Valenty pro F5J
Profil by měl být ten klasický Selig SD7037 - tohle bohužel není moc velký zázrak. Hloubka je 245mm, tloušťka zhruba 24mm (jen pravítkem,šupléru jsem líný tahat, sorry).
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6310
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Dragonfly Pro od Valenty pro F5J
Dík za informaci. Křídlo se mi na fotce zdálo dost štíhlé, ale jestli je to 245mm, tak klidně to svoje udělám 250, to bude akorát
.
Profil SD7037 nemusí být žádná tragedie, pronikavostí proti větru jistě vynikat nebude, ale jinak určitě fungovat bude... je to taková F3J klasika posledního desetiletí minulého století
.
Profil SD7037 nemusí být žádná tragedie, pronikavostí proti větru jistě vynikat nebude, ale jinak určitě fungovat bude... je to taková F3J klasika posledního desetiletí minulého století
. Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6316
napsal Tomas Hruby
Shock má u kořene tuším 252mm, takže s 250mm jsi zcela v průměru ![:D :D]()
Ad profil - o tom, že SD7037 fungovat bude přiměřeně nepochybuji, je to spíš jen takové postesknutí, že kdyby to člověk dělal sám od nuly, tak by se dala udělat o poznání účinnější profiláž bez velkého nárůstu pracnosti...

Ad profil - o tom, že SD7037 fungovat bude přiměřeně nepochybuji, je to spíš jen takové postesknutí, že kdyby to člověk dělal sám od nuly, tak by se dala udělat o poznání účinnější profiláž bez velkého nárůstu pracnosti...
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6322
napsal Tomas Hruby
Ad Dragonfly - tak jsem zase převažoval (vybavení dále pokročilo) a těch 1900g už beru jako prakticky jistotu, tohle vypadá dobře
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6864
napsal Tomas Hruby
Tak jsme to dnes konečně zalétali - hmotnost 1913g, za letu v pohodě.
Pohon je nakonec Mega 16/15/2 s převodovkou Kontronic a vrtulí RFM 12,5x8 - stoupá více než můj Shock a pohonná jednotka je přitom lehčí - dobré...
Na fotkách to vypadá, jako že se modely mají rády, nicméně zálet skončil srážkou za letu, takže tam asi nějaké rodinné napětí bude
Naštěstí ale Shock naprosto bez škrábnutí a Dragonfly jen za letu přišel o winglet na konci křídla, jehož přilepení je banální...
Pohon je nakonec Mega 16/15/2 s převodovkou Kontronic a vrtulí RFM 12,5x8 - stoupá více než můj Shock a pohonná jednotka je přitom lehčí - dobré...
Na fotkách to vypadá, jako že se modely mají rády, nicméně zálet skončil srážkou za letu, takže tam asi nějaké rodinné napětí bude
Naštěstí ale Shock naprosto bez škrábnutí a Dragonfly jen za letu přišel o winglet na konci křídla, jehož přilepení je banální... Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #7033
napsal Tomas Hruby
Dnes jsme na Písnici nafotili letové snímky - galérie je zde:
picasaweb.google.com/1099601370
... nFlyProF5J
Vygenerováno za 0.217 sekund