Nový výškoměr

Více
13 roky 3 měsíce nazpět #9035 napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma Re: Nový výškoměr
Dík za info p.Rodina, já vím , pan Hořejší je dovozcem Altis v3, včetně kompletních
komponentů, nebo např. EagleTree ( E-logger a.t.p.) , ale já jsem měl na mysli servisní
podporu, opravy ( na př. poškození sondy Altis způsobené acupakem).
P.S. Pro Aleše : mám Daidala 2,3m , jsou to házedlové ocasky ( a la Notos ) ale směrovka
není nasazená uprostřed ( to je pro kruhový hod ) - ale níž - a spodní část je trochu
zesílená jako ostruha.Dotaz : co dělá Boreas ?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 3 měsíce nazpět #9036 napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Re: Nový výškoměr
Pokud koupite Altis u nas, zaruku musime resit ze zakona do 30 dnu. Ale s poruchami dosud nebyl problem. Navic - firma AerobTec je velmi solidni partner.

Více
13 roky 3 měsíce nazpět #9037 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Nový výškoměr
Jiří : jo,tak to mam na daidalovi stejne.
boreas ceka na novy trup :)

jinak zpet k tematu.dneska jsem byl zkouset svuj novy altis V3 na stopalce .. je to jine litani, dobre,fajne :) ale 2* se mi stalo,ze na zemi vypipal 0,0,0 :( musim to prozkoumat :)

Více
13 roky 3 měsíce nazpět - 13 roky 3 měsíce nazpět #9039 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re: Nový výškoměr

Aleš Krátký napsal: Jiří : jo,tak to mam na daidalovi stejne.
boreas ceka na novy trup :)

jinak zpet k tematu.dneska jsem byl zkouset svuj novy altis V3 na stopalce .. je to jine litani, dobre,fajne :) ale 2* se mi stalo,ze na zemi vypipal 0,0,0 :( musim to prozkoumat :)

Tohle je někdy chyba softu vysílače - při přepnutí režimu ti "brnkne" do motoru atd. Ani to nemusí stačit na skutečné zapnutí motoru, ale pokud máš fw s restartem, tak ti to udělá nulu. Ale mělo by to být vidět v grafu v počítači, už jsem to u někoho na soutěži s povoleným restartem viděl v reálu. Tohle doporučuji důkladně otestovat, pokud se pro 100palce povolí restart, tak se to může dít (u FAI FW není problém). V tomto bych ale byl na soutěži nekompromisní - pokud někdo chce využít restart, tak je prostě jeho věc, aby mu vše fungovalo dobře a výškoměr naopak musí nekompromisně hlásit každou odchylku.
Poslední úprava: 13 roky 3 měsíce nazpět

Více
13 roky 3 měsíce nazpět #9040 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Nový výškoměr
mas recht, vypada to tak. uvidim a otestuju.

Více
13 roky 3 měsíce nazpět #9056 napsal mab
Odpověď od mab na téma Re: Nový výškoměr
Chybí mi tu alespoň hrubý odhad data prodeje a ceny. Chystám se pořídit nějaký výškoměr, tak jestli má smysl čekat.

Vygenerováno za 0.830 sekund