- Obdržená poděkování: 0
Maxa 4 F5J
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 1 měsíc nazpět #7037
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Maxa 4 F5J
Cena udaná přímo u Vladimira je dokonce vyšší než v Hyperflight. A dost bych se divil, kdyby kdekomu prodával levněji, tyhle firmy už obvykle mívají docela dobré dohody s velkými prodejci v EU a USA, kteým přirozeně nemohou svévolně podtrhávat ceny.
Tím neříkám, že něco neukecáš, nicméně tvoje představa, že se skoro automaticky dostaneš o 700EUR dolů je jemně řečeno naivní.
Tím neříkám, že něco neukecáš, nicméně tvoje představa, že se skoro automaticky dostaneš o 700EUR dolů je jemně řečeno naivní.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
14 roky 1 měsíc nazpět - 14 roky 1 měsíc nazpět #7040
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Maxa 4 F5J
Přeju hodně štěstí s ukecáváním na Ukrajině,... ![:D :D]()
Já jsem ukecal pana Reicharda, a i když nestíhá vyrábět F5J pro němce, tak mi vyhověl, a doma v obýváku teď překračuju jednoho CIRRUSe...
Akorát do Maďarska už to asi na zkoušku F5J fakt nestíhám... :roll:
No a mimochodem, jeden CIRRUS bude taky čekat díky panu Reichardovi v Chomutovském Eurocupu ne na vítěze, ale na jednoho vylosovaného finalistu... :!:
www.f5j.cz

Já jsem ukecal pana Reicharda, a i když nestíhá vyrábět F5J pro němce, tak mi vyhověl, a doma v obýváku teď překračuju jednoho CIRRUSe...
Akorát do Maďarska už to asi na zkoušku F5J fakt nestíhám... :roll:No a mimochodem, jeden CIRRUS bude taky čekat díky panu Reichardovi v Chomutovském Eurocupu ne na vítěze, ale na jednoho vylosovaného finalistu... :!:
www.f5j.cz
Poslední úprava: 14 roky 1 měsíc nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
14 roky 1 měsíc nazpět #7045
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Maxa 4 F5J
na me
doufam ze nechate losovani na mem programu LOL
doufam ze nechate losovani na mem programu LOL Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
Vygenerováno za 0.178 sekund