Motor Neu

Více
16 roky 7 měsíce nazpět #721 napsal Jaroslav kučera
Kdo má zkušenost s motory Neu.Chci ho na kategorii RCE7 Líbí se mi 1107/1,5Y6,7S.poradí mi někdo.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
16 roky 7 měsíce nazpět #722 napsal jan kadlec

Více
16 roky 7 měsíce nazpět #726 napsal Jaroslav Nezhyba
Odpověď od Jaroslav Nezhyba na téma Motor Neu
Co takhle tam dát Neue 1506 /1D/6.7 ? Je na 2S lipolky a vrtule 16 x 16.

Více
16 roky 5 měsíce nazpět #933 napsal Jiří Zedník
Odpověď od Jiří Zedník na téma Motor Neu

Jaroslav kučera napsal: Kdo má zkušenost s motory Neu.Chci ho na kategorii RCE7 Líbí se mi 1107/1,5Y6,7S.poradí mi někdo.

Já mám tento motor v MiniCoradu stejně jako Dalibor Štěrba z Elektroteamu, ale on o těch motorech ví o dost víc než já ;)

Více
16 roky 5 měsíce nazpět #936 napsal Palo Lišhák
Odpověď od Palo Lišhák na téma Motor Neu
Mám 1110/1,5D a lietal som s ním aj v ľahkej trojmetrovke na 3S Lipol 2300. Pôvodnú robustnú prevodovku 6.7:1 som prenechal Daliborovi a teraz chodí motor s podstane ľahšou dvojstupňovou nemeckou prevodovkou 5.8:1. V prípade potreby doplním detaily. Pohon (samozrejme najmä vďaka motoru) je skutočne perfektný.

Mám aj motory 1506, tie sú však už pre menšie modely dosť ťažké a príliš silné (v mojom prípade cca 850 - 1300 W).

Více
16 roky 5 měsíce nazpět #938 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma Motor Neu
Předem říkám, že nechci provokovat, ale něco se dozvědět.

O motorech Steva Neue se říká, že jsou nejlepší na světě. Prohledal jsem kdeco a mimo toho, že se to na dost místech říká, jsem nenašel žádná naměřená data, která by takové tvrzení nějak podporovala. Podle těch různých "kalků" se mi Hackery, Kontroniky a pro menší výkony i Feigaa a Megy jeví přinejmenším porovnatelné. A z toho, co jsem přečetl na fórech se mi také zdá, že třeba v F5B/F kraluje Hacker jednoznačně.

Podle mě dostupných údajů jsou Neu motory levnější než německá konkurence, za to jsou (byly?) problémy s dodávkami a kvalitou.

Prosím, pokud něco máte, napište to sem, to nahoře jsou spíše "pomluvy" než fakta. Pomalu "zraju" na nějaký lepší motor ;)

Dík, H.

Vygenerováno za 0.317 sekund