- Obdržená poděkování: 0
Už se vám někdy roztočil naopak??
- TomHlavinka
- Autor
- Skoro bůh
-
Méně
Více
13 roky 11 měsíce nazpět #7480
napsal TomHlavinka
Odpověď od TomHlavinka na téma Už se vám někdy roztočil naopak??
Jak dorazím domů tak to ještě připojím a napíšu, takhle po paměti přesně nevím. Tuším, že je to 5 (doporučenné tovární nastavení), když má motor plynulý chod a rozběh, tak ten parametr neměním. Asi je to chyba.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- TomHlavinka
- Autor
- Skoro bůh
-
Méně
Více
13 roky 11 měsíce nazpět - 13 roky 11 měsíce nazpět #7484
napsal TomHlavinka
to je pravda, ale režim pro oběžky je u volby řídící frekvence - to jsem měl nastaveno, ale né v časování.
Moje nastavení bylo tedy:
PWM - oběžky
časování 5
Zkusil jsem tedy dát předstih 20 /výrobce doporučuje až 23, ale to Castle ani neumí. Rozběh je úplně stejný jako s hodnotou 5. Tak se mi zdá, že jsem zase na začátku laborování. Za 14 dní jsou Hořice a z toho jsem týden na služební cestě!! Zkusím nějaké menší vrtule a porovnat logy s posledním nastavením. Zde vše až na jeden start chodilo krásně a bez problémů.
Tomáš
Tomas Hruby napsal: Castle má mimochodem v menu přímo volbu "režim pro oběžky"...
to je pravda, ale režim pro oběžky je u volby řídící frekvence - to jsem měl nastaveno, ale né v časování.
Moje nastavení bylo tedy:
PWM - oběžky
časování 5
Zkusil jsem tedy dát předstih 20 /výrobce doporučuje až 23, ale to Castle ani neumí. Rozběh je úplně stejný jako s hodnotou 5. Tak se mi zdá, že jsem zase na začátku laborování. Za 14 dní jsou Hořice a z toho jsem týden na služební cestě!! Zkusím nějaké menší vrtule a porovnat logy s posledním nastavením. Zde vše až na jeden start chodilo krásně a bez problémů.
Tomáš
Poslední úprava: 13 roky 11 měsíce nazpět
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
13 roky 11 měsíce nazpět #7485
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Už se vám někdy roztočil naopak??
Hele jak jsem psal - podle mě tohle není nastavením, tohle je fakt selhání (zblbnutí) reglu. Nějaké drby se o tom na RCG i jinde šířily, určitě to naštěstí není běžný stav, mě se to třeba nestalo vůbec nikdy, ač mám CC reglů více.
Asi s tím nic neuděláš, opravdu bych jen ověřil fw, ale laborování s nastavením spíše nepomůže. Spíš bych si dáal nějakou dobu pozor, pro případ, že by v reglu bylo něco "načatého" a dělo se to častěji, nejspíš se to ale hned tak znovu nestane.
Asi s tím nic neuděláš, opravdu bych jen ověřil fw, ale laborování s nastavením spíše nepomůže. Spíš bych si dáal nějakou dobu pozor, pro případ, že by v reglu bylo něco "načatého" a dělo se to častěji, nejspíš se to ale hned tak znovu nestane.
- TomHlavinka
- Autor
- Skoro bůh
-
Méně
Více
13 roky 11 měsíce nazpět #7486
napsal TomHlavinka
Snad jo, budu tomu věřit, i raketoplán se může prý pokazit.........
Všichni chytráci co nelítají soutěžně říkají, že přistáváme na bod jako prasata a první poškození éra mám "kvůli" reglu a né zrovna nějakýmu.....
Všichni chytráci co nelítají soutěžně říkají, že přistáváme na bod jako prasata a první poškození éra mám "kvůli" reglu a né zrovna nějakýmu.....
Vygenerováno za 0.231 sekund