- Obdržená poděkování: 0
Aegea II
- Zbyněk Smola
- Expert
-
Takový Scorpion( www.satria.cz/catalog/product_in ... 1b16682759 ) by s uhlíkovou vrtulkou 10/5 určitě 15s snesl. Pssst
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
- Obdržená poděkování: 2
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
Zbyněk Smola napsal: Jen mě zajímá kdo se odváží přijít s motorem nad 2000kV.
Takový Scorpion( www.satria.cz/catalog/product_in ... 1b16682759 ) by s uhlíkovou vrtulkou 10/5 určitě 15s snesl. Pssst
Zatím se to asi zarazilo na problému, kde vzít vhodnou vrtuli. A ještě bych dodal, že mi to ani moc nevychází, právě proto, že zisk výkonu motoru vrtule už nedokáže předat do vzduchu. Ale už jsem se mýlil mockrát
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
Karol Chyba napsal: Je tam AG25, čo máš voči véčkovým chvostom :mrgreen:
Re profil: Zajímalo by mě, jak to funguje s klapkou? AG25 totiž není profil navržený pro klapku, na klapku jsou lepší ty AG4x, co tam má Petr (samozřejmě teoreticky
Re chvost: nelíbí se mi, divné, nepřirozené, nehezké. Ale na Castorovi ho nechám, takže nejde o nenávist absolutní, a taky lid je názorově rozdělen
Opakuji, moc pěkný model a závidím vám všem odvahu se do vakuování pustit a hlavně tu šikovnost, s jakou to dotáhnete až do vzduchu. Já mám "polystyrénofóbii"
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Motor s vyšším Kv není snad proti pravidlům..? Dnes se ale zdá, že kombinace 1900kv (resp.1820kv) s vrtulí 10x6 funguje překvapivě dobře a ani směrem nahoru, ani dolu není široko daleko srovnatelný pohon. Jen aby nám v létě ty motorky nezačaly hořet...Radim Barč napsal: Nevím kdo, ale tuším, že brzy se něco objeví. Jen se modlím, aby to bylo co nejpozději. Jedna sezóna bez hádek a úprav pravidel by bodla.
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
- Obdržená poděkování: 2