- Obdržená poděkování: 0
Taky nový stroj F5J
- Michal Cink
- Expert
-
Méně
Více
13 roky 4 měsíce nazpět #8923
napsal Michal Cink
Odpověď od Michal Cink na téma Re: Taky nový stroj F5J
To P.Dušek : Přesně tak..
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Bohumil Janák
- Expert
-
Méně
Více
13 roky 4 měsíce nazpět #8924
napsal Bohumil Janák
Odpověď od Bohumil Janák na téma Re: Taky nový stroj F5J
Jako povrch zkouším akrylové barvy,sprej se mi neosvědčil.Při čištění lihem jde barva dolů a místy se nechytla.
Nevyrobil jsem toho zase tolik,abych tady nějak rozumoval,jen jsem popsal postup,co se mi osvědčil.
Nevyrobil jsem toho zase tolik,abych tady nějak rozumoval,jen jsem popsal postup,co se mi osvědčil.
- Mirek Kotula
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
13 roky 4 měsíce nazpět #8926
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma Re: Taky nový stroj F5J
Pro Vláďu Č., gelcoat je od Havla níže uvedený, kupte si i ředidlo, dost naředit a na válečkovat, spotřeba na výškovku pro F5j je cca 4g, ale 2/3 toho vyschnou. Po zaschnutí se gelcoat jeví lehce jako pomeranč, ale ve výsledku to není na závadu.
www.havel-composites.com/shop/24-Gelcoat...tvy-Havel.html?pls=0
Pro Bohouše, gelcoat musí zůstat jako vrchní na křídle a pod gelcoatem barvy a pak laminace a ta se s barvama Duplicolor, snáší velmi dobře. Používal jsem i dvousložkové na lakování aut, tyto barvy se neotíraly a nerozpouštěly, ale takto to je velmi pracné a drahé. Vzít sprej do ruky je jednoduší.
www.havel-composites.com/shop/24-Gelcoat...tvy-Havel.html?pls=0
Pro Bohouše, gelcoat musí zůstat jako vrchní na křídle a pod gelcoatem barvy a pak laminace a ta se s barvama Duplicolor, snáší velmi dobře. Používal jsem i dvousložkové na lakování aut, tyto barvy se neotíraly a nerozpouštěly, ale takto to je velmi pracné a drahé. Vzít sprej do ruky je jednoduší.
- Bohumil Janák
- Expert
-
Méně
Více
13 roky 4 měsíce nazpět - 13 roky 4 měsíce nazpět #8928
napsal Bohumil Janák
Odpověď od Bohumil Janák na téma Re: Taky nový stroj F5J
Zdravím,
samozřejmě souhlasím.Jak jsem psal.Já si vyrobím jeden model za rok.Jen tak si modelařím.Taky zkouším všelijaké postupy.Nejvíc mě naštvalo,když jsem si udělal křídla,stříkané sprejem(duplicolor) a potřeboval jsem je očistit od pryskyřice a samozřejmě šla i barva.Pak jsem si vyrobil malý kompresor a koupil malou pistoli a vyzkoušel akrylové barvy na auta.
Boban
samozřejmě souhlasím.Jak jsem psal.Já si vyrobím jeden model za rok.Jen tak si modelařím.Taky zkouším všelijaké postupy.Nejvíc mě naštvalo,když jsem si udělal křídla,stříkané sprejem(duplicolor) a potřeboval jsem je očistit od pryskyřice a samozřejmě šla i barva.Pak jsem si vyrobil malý kompresor a koupil malou pistoli a vyzkoušel akrylové barvy na auta.
Boban
Poslední úprava: 13 roky 4 měsíce nazpět
- Michal Cink
- Expert
-
Méně
Více
13 roky 4 měsíce nazpět - 13 roky 4 měsíce nazpět #8933
napsal Michal Cink
Odpověď od Michal Cink na téma Re: Taky nový stroj F5J
Mohl bych se zeptat na tu pistolku? Tryska, tlak atd.? Zrovna nějakou cenově dostupnou sháním. M.Bohumil Janák napsal: Zdravím,
Boban
Poslední úprava: 13 roky 4 měsíce nazpět Důvod: pravopis
- Bedřich Koros
- Odborník
-
Méně
Více
13 roky 4 měsíce nazpět #8938
napsal Bedřich Koros
Odpověď od Bedřich Koros na téma Re: Taky nový stroj F5J
Mirku to je nádhera,
ke kteréku profilu jsi se přiklonil - jak moc vyztužuješ při tomto rozpětí křídlo. Také chci jeden kus vyrobit.
Díky za odpověď.
Béda
ke kteréku profilu jsi se přiklonil - jak moc vyztužuješ při tomto rozpětí křídlo. Také chci jeden kus vyrobit.
Díky za odpověď.
Béda
Vygenerováno za 0.190 sekund