- Obdržená poděkování: 0
Zavírání kabinky
- Fanda Kašpárek
- Pokročilý
-
Méně
Více
16 roky 5 měsíce nazpět #985
napsal Fanda Kašpárek
Odpověď od Fanda Kašpárek na téma Zavírání kabinky
Já taky. Ale jeslli drží dobře v trupu, tak by to šlo.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Jiří Veselovský
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
16 roky 5 měsíce nazpět #988
napsal Jiří Veselovský
Fando, takhle jsem to měl na všech RCEJ. To je super jednoduché řešení, které má ale podmínku a to, že se ta kabinka má na co posadit. Já jsem to pohnojil tím, že jsem si ty lemy odbrousil, takže teď mám do trupu jen díru.
Původně jsem si představoval, že vpředu by byl kolíček a vzadu něco, co by se dalo jakoby nacvaknout nebo přiklopit, což by splňoval třeba magnet, ale tak malý a placatý asi neseženu. Svého času se používaly třeba i patentky, babičky to měly na jupkách, a bylo to docela lehoučké. Problém jen byl, že bylo potřeba něco, za co by se dala ta kabina vzít a rozpojit, protože i ta patentka docela dost držela.
V každém případě děkuji za zájem to řešit.
Odpověď od Jiří Veselovský na téma Zavírání kabinky
Fanda Kašpárek napsal: Já mám zavírání takhle, a jestli ti tam kabina drží tak by to mohlo jít.
Fando, takhle jsem to měl na všech RCEJ. To je super jednoduché řešení, které má ale podmínku a to, že se ta kabinka má na co posadit. Já jsem to pohnojil tím, že jsem si ty lemy odbrousil, takže teď mám do trupu jen díru.
Původně jsem si představoval, že vpředu by byl kolíček a vzadu něco, co by se dalo jakoby nacvaknout nebo přiklopit, což by splňoval třeba magnet, ale tak malý a placatý asi neseženu. Svého času se používaly třeba i patentky, babičky to měly na jupkách, a bylo to docela lehoučké. Problém jen byl, že bylo potřeba něco, za co by se dala ta kabina vzít a rozpojit, protože i ta patentka docela dost držela.
V každém případě děkuji za zájem to řešit.
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
Méně
Více
16 roky 5 měsíce nazpět #1029
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Zavírání kabinky
- Jiří Veselovský
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
16 roky 5 měsíce nazpět #1031
napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma Zavírání kabinky
No to jsem trdlo, že jsem si toho nevšimnul. Už jsem to uplácal klasicky. Dopředu i dozadu trčí drát a ten se zašťuchuje do dírek v trupu. Za dobu, co jsem se tomu věnoval, tak bych měl postavená křídla. Ještě že venku je tak, jak je.
Ivane, děkuji.
Ivane, děkuji.
Vygenerováno za 0.238 sekund