- Obdržená poděkování: 0
Výběr modelu nejen pro 100"
13 roky 2 týdny nazpět #9752
napsal mab
Výběr modelu nejen pro 100" vytvořeno mab
Hledám nový nebo i létaný model termického hodného větroně do 100". Nemusí to být žádný závodní brus.
Primárně pro pohodové polétání a abych jej mohl půjčit i ženě
A jako vedlejší efekt bych s ním možná někdy zabrousil na soutěž 100" nebo i RCEK (to se tuším nevylučuje?).
V databázi na stoupáku je Daidalos a Cumulus. Zaujal mě i konstrukční Cornix 2350mm, nebo Scorpion od Heinricha (ten bych zase asi nepůjčil ženě)
Určitě víte o spoustě dalších, nebo se Vám doma válí model, který zbytečně zahálí a chcete se jej zbavit. Těším se na Vaše postřehy.
Primárně pro pohodové polétání a abych jej mohl půjčit i ženě
V databázi na stoupáku je Daidalos a Cumulus. Zaujal mě i konstrukční Cornix 2350mm, nebo Scorpion od Heinricha (ten bych zase asi nepůjčil ženě)
Určitě víte o spoustě dalších, nebo se Vám doma válí model, který zbytečně zahálí a chcete se jej zbavit. Těším se na Vaše postřehy.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Milan Chalupník
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
13 roky 2 týdny nazpět - 13 roky 2 týdny nazpět #9757
napsal Milan Chalupník
Odpověď od Milan Chalupník na téma Re: Výběr modelu nejen pro 100"
Zahálí mě v dílně nevyužitý trup od Ypsi, zamýšlený na RCEK100. Směrovka a výškovka (2,8 dm2) je na zakázku o něco větší než u běžného Daidala, délka trupu je také delší (123cm), vhodný pro křídla od Ypsi (byl by z toho zajisté brus), nebo podobné s rozpětím 230-250cm, osazen dvěma servy D47 (mohu vyndat), táhla uhlík v bowdenu. m.chalupnik@volny.cz
Příloha nebyla nalezena.
Poslední úprava: 13 roky 2 týdny nazpět
13 roky 2 týdny nazpět #9759
napsal mab
Děkuji za nabídku, trup je nádherný. Myslím, že postavit k němu křídla je nad mé možnosti .
2all:
Čekal jsem tady na stoupáku spoustu tipů na 100" poletuchy asi jsem se mýlil.
Odpověď od mab na téma Re: Výběr modelu nejen pro 100"
Milan Chalupník napsal: Zahálí mě v dílně nevyužitý trup od Ypsi, zamýšlený na RCEK100.
Děkuji za nabídku, trup je nádherný. Myslím, že postavit k němu křídla je nad mé možnosti .
2all:
Čekal jsem tady na stoupáku spoustu tipů na 100" poletuchy asi jsem se mýlil.
13 roky 2 týdny nazpět - 13 roky 2 týdny nazpět #9760
napsal kouba159
No tak já mám 100" Etalona XXL od Leoš Svobody lsmodel.cz po osazení elektronikou hmotí 1kg což je asi dost.
Ostatní staví stopalcovky kolem 650g. Je to mé první pořádné letadlo a zatím se učím.
Další informace na rcalbu www.rcalbum.com/index.php?action=dtl&amode=&id=8245
Odpověď od kouba159 na téma Re: Výběr modelu nejen pro 100"
Martin Bečvář napsal: Čekal jsem tady na stoupáku spoustu tipů na 100" poletuchy asi jsem se mýlil.
No tak já mám 100" Etalona XXL od Leoš Svobody lsmodel.cz po osazení elektronikou hmotí 1kg což je asi dost.
Ostatní staví stopalcovky kolem 650g. Je to mé první pořádné letadlo a zatím se učím.
Další informace na rcalbu www.rcalbum.com/index.php?action=dtl&amode=&id=8245
Poslední úprava: 13 roky 2 týdny nazpět
13 roky 2 týdny nazpět #9763
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Výběr modelu nejen pro 100"
jako co ja vim, tak dost lidi to leta prave s daidaly (230,250) , a pak dost vlastnich konstrukci, ktere asi nejsou na prodej ![:( :(]()
to je tezko.
muj 2,5 daidal hmoti 595gr
to je tezko.
muj 2,5 daidal hmoti 595gr
Vygenerováno za 0.280 sekund