Motor + vrtule + baterky pro F5J

Více
8 roky 7 měsíce nazpět #19621 napsal Tomas Hruby
Slaná voda a nic neřeš. Zrovna pokud jsou v baterce fyzicky díry, tak je to optimum, ono to nějak navzlíná i dovnitř a to Lithium víc neutralizuje.

To co píše Ivan, je OK pro likvidaci baterky umírající "elektricky", ale mechanicky nepoškozené, při "fyzické likvidaci" ale slaná voda má něco do sebe.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
8 roky 7 měsíce nazpět - 8 roky 7 měsíce nazpět #19645 napsal Jurej
Odpověď od Jurej na téma Motor + vrtule + baterky pro F5J
Milan Ch.
už shořel, nebo je slabý?

Ešte nijak. Čaká na let. Naposledy som lietal s F3P. (chystám sa do telocvične) Vonku je skoro stále hnusne.
Dám potom vedieť. Ale myslím, že 10x5 na 4S to znese. Predsa v lete je tá záťaž menšia, ako na stole.
Poslední úprava: 8 roky 7 měsíce nazpět

Více
8 roky 6 měsíce nazpět #19654 napsal Jurej
Odpověď od Jurej na téma Motor + vrtule + baterky pro F5J
Dala by sa táto prevodovka použiť na iný motor? (cca. 450W)
Motor by som využil na F3P a prevodovku na pohon F5J s nieakým inrunerom, napr. Typhoon EDF 3W.
Len kde kúpiť pastorok na 3,17mm?

Hacker A10-9L + 4,4: 1
www.hacker-motor-shop.com/Brushless-Moto...odNr=97104409&p=7200

Více
8 roky 6 měsíce nazpět #19661 napsal Beseda
Koupil jsem omylem dvě sady těchto baterek. Dnes přišli. Jsou nepoužité, Má o ně někdo zájem?
hobbyking.com/en_us/turnigy-bolt-500mah-...ipoly-pack-lihv.html

Více
8 roky 6 měsíce nazpět #19662 napsal Ivan Horejsi
Motorové přepážky 38mm a 45mm uz mame. Sklotextil 2mm.
38mm s montaznimi otvory 16mm (motory 28mm) a s otvory 19/25mm (motory 35mm).
Dalsi otvory slouzi pro usnadneni montaze motoru (natoceni).
Nikoliv pro chlazeni. Chlazenim se ucinnost elektrickych tocivych stroju bezprostredne nezvysuje.

Více
8 roky 6 měsíce nazpět #19663 napsal Tomas Hruby
Aktuálně už mám vlastně ve všech modelech F5J/RCEV motorové přepážky vzniklé 3D tiskem... Tam je zásadní výhodou to, že se udělá patřičný tvar, aby to sedělo fixovaně - u klasiky prostě "špunt" s osazením zepředu, třeba u Storka, kde he od výrobce vpředu prstenec se to udělá tak, aby zapadla do něj. Navíc jde udělat i zevnitř osazení na motor, příjemné hlavně u Reisenaura s malinkým průměrem.
Ověřeno v praxi, nejstarší takto dělaná přepážka už má za sebou dvě sezóny.

Dosud tištěno z ABS, ale dnes večer jsem zrovna montoval do nového trupu Storka pro změnu tištěnou desku serv, která byla poprvé tištěna z Grafylonu - PLA plněné grafenem. Hodně zajímavé, proti ABS jsem dost ubral výplň, takže je deska lehčí, přitom ale tuhost spíš ještě narostla. Bohužel zatím dost drahé, ale pro podobné drobnosti nic neúnosného.

Vygenerováno za 0.270 sekund