Motor + vrtule + baterky pro F5J

Více
6 roky 9 měsíce nazpět #22122 napsal Tomas Hruby
Znám velmi dobře s touto převodovkou delší verzi 16/15/2 a pro model něco nad 2 kg je to v pohodě. Popravdě o kratší verzi mám jisté pochybnosti, stačit to asi bude, ale úplné zázraky a velkou rezervu stoupavosti bych nečekal.

Mimochodem ale obecně - já vlastně s kombinací KPG a Mega začínal a s odstupem si myslím, že to je pořád hodně dobré řešení hlavně pro těžší modely, převodovka je trochu těžší než Reisenauer i Schambeck, motor je taky lehce těžší, ale zase to je dost robustní a spolehlivé, přitom za dobrou cenu - bez slev celkem někde mírně pod 4000 zatímco Schambeck je mezi 6-7 tisíc...

Akorát bych dnes místo 16/15/2 spíš bral 16/15/3 a počítal se čtyřčlánkem...

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
6 roky 9 měsíce nazpět - 6 roky 9 měsíce nazpět #22123 napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma Motor + vrtule + baterky pro F5J
Schambeck 1025 turbo převod 1:6,75 , vrtule 16/8,5 a 3S lítá Honza v Prestige a musím říc, že za ty peníze to opravdu nestojí ( myslím ten motor ... o "Botasce" si to nedovolím říci ani já : - ).

Megu 16/15/3 KV 2800 (4S) a 16/15/2 KV 4180 (3S) s převodem znám taky - dorá volba.
v Trnavě jsem se bavil s Vojtou o zakrytované oběžce XPower F2919/10 s vrtulí 11x6 a říkal jenom chválu.

Příloha nebyla nalezena.

Nicméně právě MEGA AC16/10/3+KPG5:1 KV 3700 / proud 40 (60A) na 3S a 92 gramů / by se mi líbala víc ... proto se ptám zda ji někdo létá ?
Poslední úprava: 6 roky 9 měsíce nazpět

Více
6 roky 9 měsíce nazpět #22124 napsal Tomas Hruby

Pavel Svoboda napsal: Schambeck 1025 turbo převod 1:6,75 , vrtule 16/8,5 a 3S lítá Honza v Prestige a musím říc, že za ty peníze to opravdu nestojí ( myslím ten motor ... o "Botasce" si to nedovolím říci ani já : - ).

Mám pocit, že Honza Vácha létá dost utahané baterky, já mám přesně to samé v těžkém Storku a jsem dost spokojený (čímž ale neříkám, že bych se na stejný výsledek nedostal i za méně peněz).

Více
6 roky 9 měsíce nazpět #22125 napsal Milan Chalupník
Mega 16/10/3CE RACE, kV3700, 40 (60)A, 3 závity, 11,1mohm, pr.28x33,9mm, hřídel 3,175mm, váha 70g, s převodovkou Reisenauer 92g, dostupnost u p. Matyáše. Sympatický kompromis: lehká-silná. 2,2kg-380m.

Více
6 roky 9 měsíce nazpět #22126 napsal Tomas Hruby
Tušíš Milane, jestli to Mega dodává i jako komplet a za kolik? Upřímně mi totiž přijde, že to jistě nebude chodit špatně, jenže když si sečtu ceny reisenauer převodovky, pastorku a flange a přidám k tomu obligátních 1900 za motor, tak mi to vychází dražší, než osvědčená sada Reisenauer-Tenshock. A nejsem příliš přesvědčen, že bude výkon lepší, spíš naopak, pro podobná kV by čtyřpól měl být účinnější než šestipól...

Více
6 roky 9 měsíce nazpět #22127 napsal Milan Chalupník
Dodává komplet, cena možná mírně vyšší, každopádně volat a dostupnost, termín i cenu vykomunikovat.

Vygenerováno za 0.199 sekund