Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Kluby / individuální členstvi SMČR 2017

Více
9 roky 8 měsíce nazpět - 9 roky 8 měsíce nazpět #17479 napsal Petr Dušek
reakce na Aleše: ...protože je to tak ve stanovách Svazu, počkej si na konferenci SMČR a pokus se to tam změnit... tady kde diskutuje pět lidí se ti to podaří těžko ;) .

To co založil Tomáš C. na RC Manii je jen podivný způsob jak za 100,- získat pojištění pro rekreační letce (i když podle mě v rozporu s výkladem pojistné smlouvy), jen okrajově se to dotýká lidí kteří by chtěli soutěžit, protože ti z 99,9% nemají s členstvím v nějakém klubu problém :) .
Poslední úprava: 9 roky 8 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17480 napsal Tomas Hruby

Petr Dušek napsal: reakce na Aleše: ...protože je to tak ve stanovách Svazu, počkej si na konferenci SMČR a pokus se to tam změnit... tady kde diskutuje pět lidí se ti to podaří těžko ;) .

Tak naokraj, četl jsi usnesení poslední konference SMČR? Viz www.svazmodelaru.cz/new_smcr/KonfSMCR2014.pdf .
Ono to tam totiž je jako výslovný úkol, jen se jaksi dva roky přehlíží...

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17481 napsal sgames
Petře, chodí sem spousta lidí, a když to nerozebereme tady, k čemu to bude ? že si někdo posteskne na letišti jako třeba teď na RCEO v Slatinicích ?

Věř, že jen nahození myšlenky do davu spustí podobné myšlení i u těch, kteří jen tiše mlčí a jdou v davu. Přeci jen se tu za měsíc otočí 2000 unikátních IP adres, takže třeba 700 unikátních lidí. A to je pořádná dávka soutěžáků a tím pádem i možný tlak na to něco změnit.

O to mi jde, o změnu.

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17482 napsal Tomas Hruby

Petr Dušek napsal: jen okrajově se to dotýká lidí kteří by chtěli soutěžit, protože ti z 99,9% nemají s členstvím v nějakém klubu problém :) .

Na tuhle větu jsem velice alergický, protože jsem si to prožil sám a dobře vím, že to mnohdy prostě není pravda... Můžu říct, že když skončilo individuální členství, tak jsem měl s členstvím docela problém - létal jsem právě na letišti "nesvazovém", kontakt na kluby nebyl zas tak jednoduchý atd. Posléze jsem to sice vyřešil, ale dovolím si tvrdit, že kdybych nelétal soutěžně už před tím a neměl tedy jasnou motivaci, tak jsem se na to téměř jistě vykašlal. A nikdo mi nevymluví, že přesně v bodu "kašlu na to" skončí pěkných pár lidí, které třeba i nějaká soutěž zaujala, ale ne zase tolik...

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17483 napsal Petr Dušek
Tome, já na té konferenci byl a z lidí co se potkávají tady jsem tam viděl snad jen Ivana. Takže právě proto odkazuji Aleše na to správné místo... je to stejný problém jako řešit tady pravidla (čímž jsem dříve ztrácel spoustu drahoceného času...), pak stejně vyjde ve Sportovním řádu to co se schválí jinde :whistle:

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17484 napsal sgames
Nj, ale "co se schválí jinde" znamená, že tam s tím "někdo" musel přijít. Chápeš o co mi jde žeano ?

Vygenerováno za 0.394 sekund