Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Kluby / individuální členstvi SMČR 2017

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17511 napsal sgames

Petr Dušek napsal: Funkcionáři svazu a klubů to dál budou dělat zadarmo a pár desítek individuálů bude spokojeno jak pěkně ušetřili :( .

Ale nebude. Jen by nebyli členy svých původních (zrušených) klubů, ale přesune se do klubu "virtuální klub SMČR" - říkejme tomu právě to individuální členství. Rozumíme si ?

Počet členů v původních klubech vs počet členů v novém svazovém individuálním klubu = 1:1 + jako bonus všichni, kteří nechtějí patřit do klubu "horní lomnice" a tak spadnou do výše zmiňovaného.

A teď upřímně, není to Win-Win plán?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17512 napsal Petr Dušek

Aleš Krátký napsal: Počet členů v původních klubech vs počet členů v novém svazovém individuálním klubu = 1:1 + jako bonus ...

Mám velkou obavu že tyhle počty neplatí, ve zde zmíněném klubu Lány je to 50 : 3 a takových příkladů bude jistě mnohem víc.
Bohužel pravděpodobně od 1.1.2017 členská základna výrazně klesne, i kdyby ta možnost byla, tak několik desítek individuálních členů to nijak nezachrání. Ale třeba to trochu pročistí vody, je potřeba na to koukat pozitivně :unsure: .

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17513 napsal Beseda
Aleši, ztratil jsem už spoustu let nevědomostí, že kategorie F5J existuje a nechci ztratit další tím, že budu čekat na zavedení možnosti individuálního členství. Ale zkoušel jsem to před pár lety, kdy jsem se o F5J dozvěděl. Na Slovensku to jde, tady ta možnost tenkrát nebyla a není. Pokud by to šlo, jsem individuální člen, ale prozatím to možné není a já chci lítat soutěže, dokud budu moct. Proto jsem okamžitě skočil po možnosti být členem, mít "známku" a tím i FAI licenci.

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17514 napsal sgames
Ale Martine to je správně. Jen říkám, že pro spoustu lidí zase novým rokem tato možnost končí :) nic víc.
Petře : rozhodně by lidí neubylo. To má být cílem SMČR :)

ale jinak se koukám všichni shodneme

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17517 napsal hrabacek
Aleši kolik lidí končí v F5J nebo RCEO, případně RCEV? Víš o někom? Nebo se tady jenom teoretizuje, co by bylo a jak by bylo? Z vlastní praxe vím, že hodně našich členů jsou jen přispívající a navíc když je požádáme jdou třeba dělat časoměřiče nebo ořezávat křoviska okolo letiště v Č. Třebové. Berou členství jako prestižní záležitost a nejen starší ročníky!!! Pokud se chceš přesvědčit zvu Tě na Členskou schůzi 25.11. 2016 do hotelu Bravo v Č. Třebové a dostaneš ještě řízek!
Celá tato diskuze není k ničemu, předsednictvo SMČR stejně nemůže bez schválení konferencí svazu měnit stanovy.

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17518 napsal sgames
Nejde o to kolik lidi končí. Jde o princip, že musím být v klubu, ke kterému nemám žádný vztah, jen proto, abych mohl dělat co mě baví.

To je jako brodit se odpadní stokou abych se dostal na druhý břeh.. Přitom by stačilo postavit most.

A s takovým přístupem (nic se stejně nezmění) by jsme ještě dnes jezdili na koních a používali kamenné kola u povozů. Gratulace

Vygenerováno za 0.203 sekund