Povolené zařízení a FW pro FAI F5J

Více
12 roky 2 měsíce nazpět #12119 napsal sgames
A kdyby ten článek Kuba nenapsal, tak bys o tom věděl jak ? že ho někdo náhodou donesl na školení rozhodčích není úplně co bych si představoval ...

hele mi je to fuk, já mám svůj oblíbený výškoměr, jen jsem si povzdechl ... ach ach

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 2 týdny nazpět #18900 napsal Rada
Už jsme se tu dlouho nepoštěkali kvůli pravidlům, výškoměrům, firmvérům a vyjímkám :P (sranda).
Při brouzdání po FB jsem narazil na FXJ fóru na příspěvek od Massima Verardiho k mezinárodní soutěži F5J ve Vercelli, kde obšírně popisuje místní vyjímku z pravidel a to povolený restart motoru, v komentáři je pak příspěvek o podobné Kanadské úpravě pravidel.
Je zajímavé zjistit jak to někde jinde pojímají, zatímco u nás přes to prostě "nejede vlak" :dry:

Více
9 roky 2 týdny nazpět #18901 napsal Tomas Hruby
Akorát že podle reakcí těch, kteří tam byli, se okamžitě pár "podivných" případů stalo...
Ono je to s tím restartem strašně jednoduché - radost z jeho zákazu nemá prakticky nikdo, jenže v praxi se ukazuje, že ten striktní F5J firmware prostě vyloučí naprostou většinu problémů (a jak se ukazuje v jiné debatě, i tak zůstane pár podivností).
Já sám za sebe se případného povolení restartu docela děsím, možných problémů je opravdu dost :-(

Více
9 roky 2 týdny nazpět #18902 napsal Rada
Hlavně mi vrtá v hlavě jak vlastně chtějí ohlídat nastavení dalších parametrů ve výškoměrech (hlavně u Altisu), když tam budou mít firmware s možností restartu. Vůbec bych to neřešil na "přeboru horní dolní" ale na mezinárodní soutěži?

Více
9 roky 2 týdny nazpět #18903 napsal Tomas Hruby
No právě... :-(

Pokud by to prošlo jako oficiální změna, tak by to zas takový problém nebyl, prostě by vznikla varianta firmwaru "F5J restart", kde by byl povolen restart, ale měnit by se zase nic nedalo. Ono by pořád zbylo komplikací až dost, ale aspoň základní nastavení by bylo korektní.
Jenže v současné době se pro tento režim užívá "volný firmware", kde se dá natropit takových prasáren, že by se jeden divil...

Vygenerováno za 0.211 sekund