Povolené zařízení a FW pro FAI F5J

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11909 napsal sgames
Já nemám problém to nepsat, já mam problém s tvrzením, že se to psát nesmí (je to zkomolení názvu kategorie).

A jak jsem psal, pokud někdo ví více než já (a to je denně:) ) tak ať se podělí s ostatními.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11910 napsal Petr Dušek
Aleši, kdybys pozorněji četl a trochu přemýšlel, ušetřili bychom si spoustu nepříjemností...

Ve svém příspěvku #11901 jsem nepsal nic jiného, než k čemu se teď hlásíš. Napsal jsem "že bys konečně mohl přestat psát vedle F5J zkratku FAI", nepsal jsem nikde že se to psát nesmí...
Za druhé jsem upřesnil tvoji informaci o výškoměrech dodatkem, že seznam povolených zařízení se bude pravděpodobně rozšiřovat.

Soukromou válku z toho děláš sám... pak se nediv, že ti sem moc lidí nechce přispívat.

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11912 napsal sgames
Já ti na to ale normálně odpověděl (#11902) bez jakékoliv urážky nebo agrese.

Hele v pohodě, jen je občas třeba něco napsat ve více milém tónu (jak z tvé, tak i mé strany). Třeba od T.Hrubého jsem nikdy neměl takový pocit, ikdyž je v podstatě opravuje více než ty např...

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11916 napsal Petr Dušek
Jako bonus jsme dnes na školení rozhodčích viděli naživo výškoměr od JETI. Schvalovací proces pro zapsání do seznamu povolených v současnosti probíhá. Jako zobrazovací jednotka pro výšku a fw slouží Jetibox. Cena má být bohužel o něco vyšší než u Altisu.

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11920 napsal sgames
takze je to pravda jo :) s kym to nakonec Jeťáci upekli ? T.Hrubý ? na tebe jsem je původně odkázal....

Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11924 napsal kouba159

Petr Dušek napsal: Jako bonus jsme dnes na školení rozhodčích viděli naživo výškoměr od JETI. Schvalovací proces pro zapsání do seznamu povolených v současnosti probíhá. Jako zobrazovací jednotka pro výšku a fw slouží Jetibox. Cena má být bohužel o něco vyšší než u Altisu.

Petr slovem a já obrazem :-)

Vygenerováno za 0.181 sekund