- Obdržená poděkování: 0
Existuje žebříček F5J za r. 2014????
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 7 měsíce nazpět - 11 roky 7 měsíce nazpět #13949
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Existuje žebříček F5J za r. 2014????
Tady je VELMI neoficiální žebříček F5J 2014. Budu ještě kontrolovat a musím si ověřit, jak to bude s juniory (vesměs nemají splněn počet 3 soutěží). Nicméně uvítám, pokud se ozvou ti, kterým se u jejich výsledků něco nezdá a dále když mi nahlásíte svá jména klubů.
Troufám si každopádně gratulovat Radkovi Malčíkovi, u něj je změna pořadí podle mne vyloučena. U ostatních s tím proti stoupáku zamíchalo korektní napárování FAI licencí u Bořetic a občas i jiných akcí, vypadá to na následující pořadí:
1. Radek Malčík
2. Vlastimil Vostřel
3. Stanislav Perkovič
JInak je docela zajímavé, jak s tím míchá preference zahraničních akcí, například otec a syn Valentovi měli v tomto roce soutěží možná nejvíc ze všech, ale k mému překvapení jen dvě byly v ČR, takže v žebříčku nic moc, Martin Hrubý má také dva celkem slušné výsledky venku, ale doma jen jeden normální zápis, zato dva "výbuchy", kdy nedokončil. U Malča týmu byl v Eurotour také překvapivě nejlepší otec Zdeněk, ale na domácích akcích je to jinak atd. To jsou ale ta "F5J specifika"
Troufám si každopádně gratulovat Radkovi Malčíkovi, u něj je změna pořadí podle mne vyloučena. U ostatních s tím proti stoupáku zamíchalo korektní napárování FAI licencí u Bořetic a občas i jiných akcí, vypadá to na následující pořadí:
1. Radek Malčík
2. Vlastimil Vostřel
3. Stanislav Perkovič
JInak je docela zajímavé, jak s tím míchá preference zahraničních akcí, například otec a syn Valentovi měli v tomto roce soutěží možná nejvíc ze všech, ale k mému překvapení jen dvě byly v ČR, takže v žebříčku nic moc, Martin Hrubý má také dva celkem slušné výsledky venku, ale doma jen jeden normální zápis, zato dva "výbuchy", kdy nedokončil. U Malča týmu byl v Eurotour také překvapivě nejlepší otec Zdeněk, ale na domácích akcích je to jinak atd. To jsou ale ta "F5J specifika"
Poslední úprava: 11 roky 7 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13951
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Existuje žebříček F5J za r. 2014????
svazmodelaru.cz/new_smcr/kluby.htmTomas Hruby napsal: ...uvítám, ... když mi nahlásíte svá jména klubů.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 7 měsíce nazpět - 11 roky 7 měsíce nazpět #13953
napsal Tomas Hruby
Dík, tahle tabulka mi utekla a první sloupec se bude pěkně identifikovat podle licencí ![:-) :-)]()
EDIT - připojena nová tabulka (stará smazána). Doplněna valná většina klubů, opravena chyba u P. Vorálka - omlouvám se (na první místa nemá vliv)
EDIT - připojena nová tabulka (stará smazána). Doplněna valná většina klubů, opravena chyba u P. Vorálka - omlouvám se (na první místa nemá vliv)
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13956
napsal Tomas Hruby
Ještě jedna oprava (opět bez vlivu na TOP10), tím jsem snad hotov s evidentními přehlédnutími, případné další chyby už budou nějaké "záludnější chyby". Snad toho nebude moc...
11 roky 7 měsíce nazpět #13957
napsal sgames
chyba v att. přejmenuj ho a nahrej znova pls.
Odpověď od sgames na téma Existuje žebříček F5J za r. 2014????
Tomas Hruby napsal: Ještě jedna oprava (opět bez vlivu na TOP10), tím jsem snad hotov s evidentními přehlédnutími, případné další chyby už budou nějaké "záludnější chyby". Snad toho nebude moc...
chyba v att. přejmenuj ho a nahrej znova pls.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 7 měsíce nazpět - 11 roky 7 měsíce nazpět #13958
napsal Tomas Hruby
znovu
EDIT - jo, teď to otevřu.
EDIT - jo, teď to otevřu.
Vygenerováno za 0.238 sekund